Ajax O15 overklast Sparta en gaat door in beker

JesseTH, 14-01-2020 om 22:35, 8203 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax Onder 15 heeft dinsdag een klinkende zege weten te boeken op de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. De Amsterdammers en Rotterdammers ontmoetten elkaar in de achtste finales van het bekertoernooi en dat eindigde in een 0-6 overwinning voor Ajax.

Het eerste doelpunt van het duel werd al na tien minuten gescoord. Het was Mohamed Hamouchi die het net wist te vinden. De tweede goal liet nog even op zich wachten, maar viel na ruim een halfuur alsnog. Het was opnieuw Hamouchi die trefzeker was. De Amsterdammers kende vervolgens geen genade en bouwden de score nog verder uit. Tien minuten na de tweede treffer was het Silvano Vos die de 0-3 maakte.

De doelpuntenproductie stokte hierna even, maar het was Noah Gesser die het weer op gang bracht. Hij was de maker van de 0-4. Het vijfde en zesde doelpunt vielen vervolgens heel kort achter elkaar, vlak voor tijd. Het was David Kalokoh die de eerste van de twee maakte, terwijl Vos daarna zijn tweede en Ajax' zesde scoorde.

Opstelling Ajax O15:

Steur; Bierends, Henry, Agougil, Easmon; Van Driel, Gorter, Vos; Hamouchi, Gesser, Kalokoh.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
off
Wie moeten we uit dit team in de gaten houden?
0 0
Sampaoli
In ieder geval Henry, Vos en Kalokoh.
0 0
wolterx
6e goal zou van Kalokoh zijn geweest. De o16 had oefenwedstrijd, dat is 6-1 geëindigd tegen Excelsior. De Oranje o16 internationals waren er niet bij vandaag las ik.
1 0
wolterx
Ah fout gelezen, 5e Kalokoh inderdaad en 6e Vos, excuses.
1 0