KNVB schorst Pynadath voor twee duels

JesseTH, 14-01-2020 om 18:20, 7530 views, KNVB |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De KNVB heeft besloten om Joshua Pynadath voor twee duels te schorsen, zo meldt de voetbalbond via de eigen website. Reden hiervoor was de overtreding die de speler van Jong Ajax maakte tegen Jong PSV. De schorsing geldt voor zowel jeugdvoetbal als betaald voetbal.

De Amerikaan, die sinds 2015 uitkomt voor de vertegenwoordigende elftallen van Ajax, zette een tackle van achteren in op zijn directe tegenstander. De scheidsrechter twijfelde niet en toonde Pynadath de directe rode kaart.

Pynadath zal het thuisduel met FC Dordrecht en de uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen moeten missen door de opgelegde schorsing. Een vaste waarde is de jeugdspeler tijdens het seizoen 2019/2020 nog maar amper voor de beloften. Zesmaal maakte hij minuten onder Mitchell van der Gaag, maar nooit startte hij in de basis.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Was een onbeholpen en domme overtreding die terecht met rood bestraft werd.
Dit zou een les moeten zijn , hij heeft een milde straf gekregen maar dit hoort echt niet bij Ajax thuis.
0 0
FreddyAX
Was een onbeholpen en domme overtreding die terecht met rood bestraft werd.
Dit zou een les moeten zijn , hij heeft een milde straf gekregen maar dit hoort echt niet bij Ajax thuis.
0 0
milan-jantje
Goede speler, domme actie, harde leerschool en mazzel 2 wedstrijden.
3 0
trodat4030
Vond het vooral heel dom en echt een typische overtreding van een aanvaller, die zijn vaak heel onbeholpen in het verdedigen en slidings in het bijzonder. Je moet het geregeld doen, wil je timing een beetje kloppen.
5 0
ram
Ik had hem nog niet gezien maar dat is wel een nare overtreding inderdaad.

Naar mijn idee wil hij de aanval stoppen maar is hij niet snel genoeg waardoor hij alleen nog maar de achterkant van de benen kan raken. In een soort blackout (denk ik) gaat ie daadwerkelijk voor die achterkant waardoor het een hele vieze overtreding wordt. Ik geloof eigenlijk niet dat hij een hele duistere intentie had maar het pakte nogal verkeerd uit natuurlijk.
3 0
Chesterson93
Mooi verwoord.
1 0
AFCAjaxMidNineties
Je zou haast denken dat hij nog een rekening met Olivér Horváth te vereffenen had.
1 -1
CarelE15
Was echt een rare overtreding, helemaal uit het niks ook. Vind het weinig voor zo'n smerige tackle...
2 -2
Koningtoto
Heeft ie mazzel mee, hele vieze overtreding, past niet bij Ajax zulke dingen.
3 -1