Mazraoui: 'Moeten vol voor de Europa League gaan'

JesseTH, 10-01-2020 om 20:05, 3138 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Na een periode van verwerking is Noussair Mazraoui klaar om te schitteren in de Europa League. Als vanzelfsprekend had hij liefst ook na de winter in de Champions League gespeeld, maar de Ajacied gaat nu voor de Europa League als één van de drie te winnen prijzen.

Het uitduel tegen Getafe volgt al over ruim een maand en dus is de tijd om te balen er ook niet meer. 'Iedereen kijkt uit naar zulke wedstrijden. Het is en blijft Europees. Iedereen heeft liever dat je in de Champions League speelt, maar nu is het de Europa League en daar moeten we vol voor gaan', klinkt een gemotiveerde Mazraoui in het programma Inside Ajax.

De uitschakeling in de Champions League verwerkte iedere Ajacied op zijn eigen manier, zo vertelt Mazraoui. 'De een was stil, de ander praat erover, schreeuwt erover of is het wat sneller vergeten. Ik ben een mix van beide. Ik praat erover, dan ben ik weer stil in mijn eigen gedachtes en dan praat ik er weer een beetje over.'

In het laatste halfjaar van het seizoen 2019/2020 is het de vraag hoe veel prijzen Ajax zal pakken. 'Ik hoop natuurlijk alle drie. Ik vind het zeker ook realistisch. We zitten in de Europa League en ik heb het gevoel dat we daarin kunnen stunten. We praten er niet veel over, maar ik hoor hier en daar wel dat iedereen erin gelooft. Het begint met geloof.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Salamis
Als je vorig jaar op een jaar na de finale van de CL haalt, dan moet je gewoon presteren in de Uefa Cup en is het zeker niet "stunten"
2 -2
Hollister
Zorg maar eerst voor het kampioenschap... dan is het seizoen in ieder geval geslaagd... beker en EL zijn een extra wat mij betreft.. maar beide zeker interessant om als extra doel te stellen
1 -1
AFCAjax
EL staat bij mij toch wat hoger als kampioensschap, al is kampioensschap makkelijker en dan ben je ook verzekerd van CL, in geval van EL winst heb je een mooiere prijs en verzekerd van pot 1 in de CL.
Als Ajax zijnde moet je sowieso gewoon vol voor alle drie gaan, je kunt niet eerst voor het kampioensschap zorgen en dan pas kijken wat je in de el doet, het word tegelijk gespeeld.
1 0
Redrum
Alleen wanneer we de Europa League winnen kan de zeer onterechte uitschakeling in de Corruption League als een zege worden gezien. We moeten hem dus godverdomme gewoon winnen!
6 -1
Frank1978
Als Ten Hag over een (bijna) volledig fitte selectie kan beschikken, denk ik ook dat we heel ver kunnen komen in de Europa League. Maar niet ver vooruit kijken en eerst straks maar eens langs Getafe zien te komen. Heb in elk geval veel zin in de tweede seizoenshelft!
7 0