Mazraoui en Neres volgen looptraining

BartVeenstra, 09-01-2020 om 10:30, 3064 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Tijdens de training van donderdagochtend hebben David Neres en Noussair Mazraoui een looptraining afgewerkt, zo meldt Ajax-watcher Marco Timmer van Voetbal International via Twitter. Het duo deed dan ook niet mee met de groepstraining.

In totaal waren er achttien spelers die een groepstraining volgden. Zij deden een kort, snel positiespel. Verder werden er vier keepers aan het werk gezet en dat allemaal onder het toeziend oog van algemeen directeur Edwin van der Sar én oud-Ajacied Nigel de Jong. De middenvelder voetbalt bij Al-Shahaniya Sports Club in Qatar.

Ajax is met een groep van in totaal 31 spelers afgereisd naar Qatar en een deel van die groep werkte donderdagochtend een korte training af. De spelers die in het oefenduel met KAS Eupen in actie komen, vertrokken eerder terug naar het hotel, zo laat Ajax-watcher Freek Jansen van het Algemeen Dagblad weten via Twitter.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Nous weer apart...

Ik ben best wel fan van hem maar hij is nu al bijna een jaar fysiek aan het kwakkelen.
Hij moet echt 110% fit zijn om de rol van rechtsback-die-tegelijk-een-extra-middenvelder-is goed in te kunnen vullen. Dan is zijn loopvermogen en rustige spel aan de bal een wapen.

Als hij niet 100% is dan hou je iemand over die vaak uit positie loopt, individueel niet creatief is aan de bal, hem soms op slappe en knullige wijze verspeelt, weinig duelkracht heeft en regelmatig te laat komt waardoor hij kaarten pakt.

Niettemin een mooie ontwikkeling in de laatste 2 jaar. Van redelijk anoniem in Jong Ajax voetballen naar in principe basisklant in het eerste, dat ook fysiek, tactisch en creatief een hoger niveau heeft dan het eerste van 2 jaar terug.

Ik waardeer zijn inzet en ontwikkeling, hoop dat hij constanter kan worden in zijn topvorm.
Elke week dat hij niet topfit is, is weer een week waarin hij helaas niet doorgroeit.
3 0
gi0vanni
Nigel de Jong, gezellig. Was net als Ibrahimovic niet slecht in het geven van karate trappen.
0 0