Ünüvar na goed optreden in Elftal v/d Week

FinnDekker, 24-12-2019 om 15:20, 5242 views, KKD |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Naci Ünüvar is opgenomen in het Elftal van de Week van de Keuken Kampioen Divisie. De spelmaker viel afgelopen vrijdag in bij Jong Ajax en deed dit zeer verdienstelijk. Zijn spel en goal betekende een plekje bij de beste elf van het weekend.

Ünüvar maakte een week eerder zijn debuut tegen SC Cambuur. In tegenstelling tot dat duel kreeg de zestienjarige dit keer echter een hele helft om zich te bewijzen. Zijn goede optreden tegen TOP Oss en zijn verdere prestaties dit jaar leveren hem naar verluidt zelfs een plekje op in de selectie voor het trainingskamp naar Qatar begin januari.

Maar Ünüvar is niet de enige in het team van de week. Ook doelman Dominik Kotarski en Juan Castillo maken deel uit van de beste elf. Kotarksi had enkele sterke reddingen in huis tegen de Brabanders, terwijl Castillo naast zijn verdedigende werk ook nog belangrijk was met een assist.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Twaal
Op je 16e in elftal van de week na een invalbeurt. Dat beloofd veel goeds.
0 0
gi0vanni
Mooi zo. Het nummer 1 talent lekker bij Ajax1 laten mee trainen. En als Castillo het goed blijft doen gewoon terug kopen.
0 0
MNJ7
Zeker terug kopen , Tagliafico is na dit seizoen weg ik zou Castillo dan wissel zetten en Van Aanholt kopen dat is echt een Ajax back aanvallend echt sterk
0 0
Lazell
Sowieso kopen voor dat geld.

Denk dat Martinez ook een geweldige back zou zijn. Maarja, dan moet je volgend seizoen een compleet nieuw middenveld inpassen.
0 0