Ajax Showtime zoekt stagiair journalistiek

JesseTH, 13-01-2020 om 11:30, 19113 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax Showtime is op zoek naar een vaardige student journalistiek die beschikbaar is per 3 februari 2020. Ben je een talentvolle schrijver en heb je een sterke affiniteit met Ajax? Dan is Ajax Showtime voor jou het juiste stageadres.

Je neemt een kijkje in de keuken bij één van de best bezochte Ajaxsites van dit moment. Al achttien jaar verzorgt Ajax Showtime, met momenteel 700.000 unieke bezoekers per maand, het laatste nieuws over Ajax. Tijdens je stage ben je een volwaardig lid van het team én ga je zelf aan de slag met het maken van eigen verhalen.

Verder leer je als stagiair journalistiek onder andere om verschillende soorten online berichten te schrijven, jouw eigen creativiteit in te zetten en om content te publiceren op social media (Facebook, Twitter, Instagram). Dit alles gebeurt vanaf onze redactie in Amsterdam, maar je zult soms ook vanuit huis gaan werken en op pad gaan voor het maken van eigen content.

Wat voor student zoeken wij? Iemand die creatief is en invalshoeken voor nieuws kan bedenken, nauwkeurig is en correct Nederlands schrijft, die doorzettingsvermogen heeft, flexibel is en natuurlijk - niet onbelangrijk - kennis over Ajax heeft. De stage start op uiterlijk maandag 3 februari, maar in overleg kan dit ook eerder.

Klinkt deze stagevacature voor jou als dé ideale volgende stap? Twijfel dan niet en stuur jouw motivatiebrief en cv naar j.terhaar@ajaxshowtime.com!

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OntlastendeMiddenvelder
Vreemd dat een deeldiscussie over de stagevergoeding hieronder verwijderd is.
0 0
GvanderK
Staat er gewoon hoor
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Nee, een andere.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ziyech steekt zijn arm omhoog, heeft interesse dus
5 0
OntlastendeMiddenvelder
Jullie zijn vergeten erbij te zetten wat de vergoeding is. Ben benieuwd.
3 0
EKS
Geen idee, maar van normaal betalen mediahuizen 350 tot 400 euro per maand, en minimaal het dubbele voor een stagiair van de SvJ.
1 0
Aeter
Das praktisch niks, aangezien je fulltime werkt. Ga jij werken voor 2,5 euro per uur? Dan ben je goed gek.
1 -5
Murtagh
Dat is 350 tot 400 eu meer dan dat je bij veel stages krijgt hoor
3 0
trodat4030
T is anders flink meer dan wanneer je in de schoolbanken kruipt. Stage is om te leren, niet om geld te verdienen, mocht je het concept STAGE niet snappen..
6 -2
johnantoni
Stage is pure uitbuiting, profiteren van het feit dat je een werknemer niet hoeft te betalen en kuttaakjes geven, kan je ook mooi mensen wegroosteren die minder uren willen. Ze waarderen je ook alleen als je slaafs bent binnen bedrijf, als je wat tegenstribbelt, omdat je ziet dat je mensonterend wordt behandeld, wordt je eruit gebonjourd of zijn de irritaties zo hoog dat je er zelf mee kapt. Het is niet voor niets dat jongeren een hekel hebben aan stage. Is totaal niet interessant als je moet werken en niks vergoed krijgt. Dan zitten de meeste veel liever op school uit hun neus te eten, kun je nog jezelf zijn ook en in een 'leukere' omgeving. Stage lopen doet men alleen om het jaar te halen, echt niet om wat te leren.
3 -9
DeWijsneus
Oké ik heb een totaal andere ervaring. Zelf leuke en leerzame stages gehad. Zelf in begin van m'n loopbaan ook de stagiaires begeleid en aangestuurd. Kregen in ons bedrijf (ICT) gewoon verantwoordelijkheid en begeleiding, en een groot aantal hebben het enorm gewaardeerd. Het ligt zowel als jezelf maar nog wel meer waar je terecht komt. Begeleiding, duidelijkheid en verantwoordelijkheden zijn gewoon zeer belangrijk. Zal per vakgebied ook wel sterk verschillen qua ervaring, dat begrijp ik.
6 0
Aeter
Hehe eindelijk iemand hier die het snapt. Al geitenwollen sokken types moeten lekker voor nop gaan werken, want een stage is gewoon een 40-urige werkweek soms zelfs langer als je bij een universiteit loopt en daar betalen ze helemaal niks, terwijl juist die universiteiten daar wel het geld voor hebben. Ik zeg niet dat het veel hoeft te zijn, maar het is absoluut niet te veel gevraagd om gewoon minimumloon te geven. Je bent aan het werk niet thuis aan het klussen.
2 -5
Lazell
Is normaal voor een stage. Ik heb 5 opleidingen gedaan (ik was lui en had geen doorzettingsvermogen in mn puberjaren) en heb nergens meer gekregen. Van grote meubelketen (niks, mbo) gemeente (300,hbo 2e jaars) tot pensioenbeleggingsfirmas (400, hbo afstudeerstage).

400 is hoog voor een stage. Icm mij studiefinanciering kon ik stoppen met mijn bijbaan en alsnog op mezelf blijven wonen. Niet in amsterdam uiteraard...
0 0
EKS
Ach dan ben jij wel een uitzondering qua motivatie (alleen geld).

Bij een stage gaat het vooral om wat er straks als schoolverlater op je CV komt te staan, en de kans binnen te komen (en positief op te vallen) bij een voor jou aansprekend bedrijf.
2 0
Aeter
Bullshit stages zijn pure uitbuiting door bedrijven voornamelijk goedkope werkkrachten, die vaak klusjes ook klusjes op mogen knappen die niks met de stage te maken hebben. Ja er zijn er vast wel wat waar dat niet zo is maar mijn ervaring leert dat bedrijven die stagiaires zoeken over het algemeen gewoon goedkope werkers in dienst willen hebben. Er zijn wat mensen uit mijn klas des tijds naar het buitenland gegaan voor stages zoals Amerika en daar was het een stuk beter geregeld, zowel financieel als goede begeleiding. Dat jullie je allemaal aflaten schepen met een schijntje vanwege het goede geloof dat dat normaal is, prima hoor, moet je zelf weten, maar het kan gewoon anders.
0 -3
Sterspeler
Waar ik benieuwd naar ben: wat is jouw behaalde opleidingsniveau en wat ving jij in welke branche?
0 0
Mocrodammerr
ik denk dat AS ook een goeie ict'er kan gebruiken. holla at ya boy.. ken wel een eentje
2 0
Murtagh
Ik denk dat ze die niet kunnen betalen
0 0
DeWijsneus
Waar blijft die nieuwe app die ons beloofd was!?
1 0
Mocrodammerr
geen idee man. huidige app is okeyy.. niet wauw maar alles beter dan de mobiele site. die is treurig. voordat ik een tekst kan typen heb ik al 6x reclame aangetikt.
0 0
Murtagh
firefox downloaden kun je gewoon ublock origin installeren ook op de mobiele browser
0 0
Jelephi
Moeten eerst natuurlijk alle mogelijke advertenties in kunnen draaien, roterend en wel. Gebruiksgemak boeit niet
3 0
kaashaas
Valentijn let je op !!
0 -1