Ünüvar: 'Zo blij voor hem, gunnen elkaar alles'

BartVeenstra, 21-12-2019 om 13:20, 5114 views, Ajax TV |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Het doet Naci Ünüvar goed dat niet alleen hij, maar ook zijn goede vriend Sontje Hansen minuten maakt voor Jong Ajax. Laatstgenoemde debuteerde deze week zelfs voor het eerste elftal van Ajax en dat zorgde voor blijdschap bij Ünüvar.

'We zaten tegen Cambuur allebei voor het eerst bij de selectie (van Jong Ajax, red.)', zegt de creatieveling tegenover Ajax TV. In dat duel scoorde Hansen bovendien. 'Ik gun het hem echt. Dat hij zijn debuut maakte in het eerste zorgde bij mij voor een trots gevoel. Ik ben zo blij voor hem. We gunnen elkaar alles.'

De twee spreken elkaar haast dagelijks over alles rondom Ajax. Afgelopen woensdag mocht Hansen minuten maken in Ajax 1. 'Toen hij bij de selectie kwam, zei ik ook: bro, doe je ding en blijf rustig', aldus Ünuvar. Hansen heeft een schitterende kapbeweging, terwijl Ünüvar een heerlijke pass met zijn buitenkantje voet heeft. 'Als mijn buitenkantje iemand voor de goal kan zetten, is het functioneel. Dan houd ik hem erin.' 

Denk jij dat Ajax in eigen huis met 4-0 wint van ADO Den Haag? Zet in en krijg 7,30 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WantAmsterdam
Dit is het mooiste wat er is toch in het voetbal, vrienden die al zich al de hele jeugd kennen, meestal samen hebben gespeeld, nu in bij Ajax een aan de deur kloppen.
0 0
jaripettersson
Iemand met zo'n mooie volle snor verdient sowieso een plek in de basis.
1 0
Henkjanklaas
Zag voor het eerst een kort interview met Ünüvar. Wat een ontwapenend kereltje zeg.
Ik hoop dat hij snel doorstoot naar Ajax 1. Van dit soort spelers kun je er niet genoeg van hebben.
5 0
Dolberg25
Deze jongens hebben het exceptionele talent wat Nouri, Frenkie en Matthijs ook hebben. Unuvar en Hansen kunnen ons zomaar opnieuw naar een nieuwe halve finale Champions League schieten, als de juiste spelers er om heen worden gezet. Maar goed laten we eerst maar eens kijken hoe ze het gaan doen bij Jong, maar het is zeker dat ze talent hebben.
4 -1
Redrum
Dit zijn inderdaad hele grote talenten. Ik ben blij dat ze richting het eerste sluipen. Al heel lang kijk ik uit naar Ünüvar in Ajax 1.
3 0
FlyingDutchMan
Lekker hè, Unuvar is sinds zijn jeugd al een garantie voor het eerste halen, vraag is alleen wanneer we hem gaan zien schitteren.
1 0
AFCAMM
Ik herinner me die Hallen Cup nog wel, waar ‘ie ze er achter elkaar inlegde. Dat is volgens mij pas 2 jaar geleden of zo, maar het voelt alsof het langer is, omdat ik er naar uitkijk om hem in het eerste te zien schitteren.
2 0
wolterx
Dat was eind 2017 inderdaad, nog niet zo lang geleden dus.
0 0
Wimmel
Ik vergelijk de jongens totaal niet maar het gevoel dat ze bij mij oproepen lijkt een beetje op een paar jaar geleden met Abdelhak en Donny.
1 0
trodat4030
Ze hebben een soortgelijke chemie inderdaad.
0 0