Pynadath en Jensen: 'Heerst echt kerstsfeer in Amsterdam'

BartVeenstra, 20-12-2019 om 10:45, 5149 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-talenten Joshua Pynadath en Victor Jensen kijken enorm uit naar kerst. De twee spelers van Jong Ajax kennen Kerstmis op een totaal andere manier, zo vertellen zij in een interview met Ajax.nl. De één komt uit Californië, de ander komt uit Denemarken. Een wereld van verschil, zo blijkt.

Pynadath legt uit dat het met kerst nooit koud is in Californië. 'Bij kerst denk je aan een sneeuwpop, kou en dat soort dingen, maar waar ik vandaan kom is het altijd rond de twintig graden. Toen ik in Nederland kwam en een schaatsbaan zag, heb ik het meteen geprobeerd want ik had het nog nooit gedaan. Ik viel wel een paar keer, haha', lacht Pynadath, die zegt 'te houden van kerst in Nederland'. 'Vanwege de lichtjes overal en kraampjes met warme chocolademelk en oliebollen. Er heerst echt een kerstsfeer in Amsterdam. Daar hou ik van!'

Ook Jensen geniet van de kerstsfeer in Nederland, al kijkt hij er ook naar uit om straks bij zijn familie in Denemarken - die hij niet veel ziet - te zijn. 'Dat is altijd speciaal', zegt de talentvolle middenvelder, die uitlegt wat hij doet met kerst. Naast het uitdelen van cadeautjes wordt er namelijk ook lekker gegeten. 'In mijn familie neemt iedereen wat mee voor het diner. Iedereen voelt zich welkom en schuift aan. Zelf kook ik meestal niet. Ik hou ervan als mijn moeder dat doet, the real taste! Als ik kook wordt het niks en kerst is niet het moment om het diner te verpesten, haha. In Denemarken eten we elk jaar hetzelfde: eend, een beetje varkensvlees, aardappeltjes, rode kool… That’s a winner everytime!’''

Pynadath legt uit dat hij zelf wel graag in de keuken staat. Vooral als hij kerst viert met het gezin in Amsterdam. Met het jaar wordt de behendige aanvaller beter in de keuken. 'Nu kan ik van alles koken: van Indiaas tot mediterraans eten', zegt Pynadath, die een oma uit India heeft en dan wordt het een ander verhaal. 'Ik heb haar weleens geprobeerd te helpen in de keuken, maar zij heeft de touwtjes in handen en is een heel goede kok. Ze maakt één van de beste maaltijden ooit. Wanneer je denkt aan Indiaas eten, denk je niet meteen: dat is wat voor kerst, maar het smaakt altijd goed.'

Denk jij dat Ajax in eigen huis met 4-0 wint van ADO Den Haag? Zet in en krijg 7,30 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DUDE92
Dit zijn toch wel twee jongens die ik interessant blijf vinden. Pynadath heeft nog erg weinig rendement, maar ik blijf hem zo'n beetje het mooiste type speler vinden. En heeft al meermaals minuten gemaakt in Jong als 17-jarige.
Jensen begon het seizoen echt uistekend (liep als ik het goed heb na 6 wedstrijden, bij 1 en Jong, 1 op 1), hopen dat hij snel weer echt fit wordt. Leek de laatste wedstrijd dat ik hem zag spelen (maand~ terug) echt een stuk langer te zijn geworden, en die centimeters kon hij best gebruiken.
0 0
Tjpknge
Beide gaan het niet worden. Het is wachten op Unuvar, Hansen, Salah-Eddine en Taylor. Jensen voegt niet genoeg toe aan het veldspel en Pynadath is wat je zegt een mooie speler, al blijft het daar dan ook wel weer bij. Zijn rendement is nog slechter dan die van Kluivert bij Roma (wat ook een prestatie opzich is). Dennis Johnsen liet bvb al meer potentie zien en hij kan tot nu toe het niveau van Zwolle nog geen eens aan..
0 -1
DUDE92
Ik formuleer die dingen zelf liever altijd als een mening, aangezien het dat gewoon is. Het had me niks verbaasd als een fitte Jensen, als hij de stijgende lijn had doorgezet, had kunnen concurreren met Lang, nu er zoveel blessures zijn.
1 0
Tjpknge
Met Lang misschien nog wel, maar meer zat/zit er 'echt niet in. Wel jammer natuurlijk. Had in het begin wel hoge verwachtingen van hem. Al zou dit ook door zijn introductie filmpje kunnen komen.
0 0
Ferd
Kerst in korte broek en slippers is inderdaad anders. Het went niet kan ik uit ervaring vertellen
0 0