Ajax Vrouwen onderuit tegen PSV in Eredivisie Cup

JesseTH, 13-12-2019 om 23:25, 7026 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Ajax Vrouwen zijn vrijdagavond in eigen huis onderuit gegaan tegen PSV. In de Eredivisie Cup verloor de ploeg van Danny Schenkel met 0-2 van de Eindhovenaren. Ajax is nu in afwachting of het in de derde ronde ook nog actief zal zijn. PSV mag namelijk zelf bepalen of het speelt tegen Ajax of FC Twente, zo schrijft Ajax.nl.

De Amsterdammers hadden het vrijdag moeilijk op eigen veld. Waar Ajax normaal gesproken de nodige kansen bij elkaar speelt, had het daar tegen PSV grote moeite mee. Terwijl het spel stroef verliep, sloeg de uitploeg aan de andere kant bij de eerste kans toe. Katja Snoeijs werd in de counter één-op-één gestuurd met doelvrouw Lize Kop en scoorde. In de eerste helft werd Ajax enkel gevaarlijk via Vanity Lewerissa, maar zij mikte over na een voorzet.

Als vanzelfsprekend ging Ajax na rust op zoek naar de gelijkmaker, maar dat verliep niet volgens plan. Opnieuw had de ploeg moeite om gevaarlijk te worden en opnieuw was het PSV dat wel scoorde. Het was Kayleigh van Dooren die de eindstand op 0-2 bepaalde.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SemHurkmans
Test
0 0
apeldoorner
wat is dat voor "cup" dan.... dat je mag bepalen tegen wie je speelt ;)
0 0
AFCA0492
kijken mensen hier naar?
0 0
Redrum
Zelfs bij de vrouwen loopt psv te counteren. Gatverdamme! Wat een laffe pisclub is het toch.
3 0