Van de Beek kijkt naar EL: 'Iets moois van maken'

JesseTH, 13-12-2019 om 19:30, 4272 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ondanks het feit dat de teleurstelling om de uitschakeling in de Champions League groot is bij Ajax, ziet Donny van de Beek voorzichtig het positieve van de Europa League. De middenvelder maakte al eerder een mooi avontuur mee in het toernooi en hij is vastbesloten dat weer neer te zetten.

'Natuurlijk wil je altijd Champions League spelen, maar hier moeten we mee dealen', reageert Van de Beek voor de camera van Ajax TV. 'Een aantal jaar geleden zijn we heel ver gekomen in de Europa League. We zullen er alles uit moeten halen en er iets moois van moeten maken. We zien wel wie we gaan loten. We gaan gewoon proberen om zover mogelijk te komen.'

'De teleurstelling is supergroot, dat is logisch', grijpt de Ajacied nog even terug op de uitschakeling. 'We hadden het af willen maken en de volgende ronde willen bereiken. Het is ongelooflijk, maar we wisten van tevoren dat we minimaal een gelijkspel moesten behalen. Wat dat betreft hebben we gefaald.'

Tot slot kijkt Van de Beek alvast vooruit naar zondag, als de topper op bezoek bij AZ op het programma staat. 'Ik denk dat het een mooie wedstrijd wordt met twee ploegen die willen voetballen. De nummer één tegen twee zijn altijd mooie wedstrijden. Je wilt het zo snel mogelijk weer een ander gevoel geven. Als je wint doe je hele goede zaken. Daar moeten we voor gaan en dat gevoel moet heersen.'

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij AZ? Zet in en krijg 8,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BokkieBokstra
Natuurlijk moet je daar het beste van maken, een prachtige competitie die EL. Met allemaal klassieke mooie Europese clubs. Het is nog niet zomaar gedaan en Ajax zal aan de bak moeten, Brugge, Manchester, je wint het niet zomaar. Ook niet te dramatisch doen over de CL, niet helemaal gelukkig, afgelopen dinsdag niet goed genoeg maar kom, het seizoen heeft nog te bieden.
0 0
Dastaan
Laat maar zien dan, afgelopen wedstrijden ziet het voetbal er niet uit. Laatste halfjaar knallen!
0 0
Radie125
juist Donny 3 jaar geleden waren we blij met overwinteren. We gaan er samen met ZUID H iets moois van maken
1 0
BrandjeXL
Kan mij vergissen maar volgens werd Ajax onder FdB ook "gewoon" derde in de CL poule.
0 -2
michaellaudrup
Tja erg jammer die uitschakeling, niet een beetje genaaid door de scheidsrechters.Nu hopen op een paar mooie potten in de EL.
0 0
Redrum
Heel simpel: vol gaan voor de Europa League winst. Deze jongen is persoonlijk dan heel erg tevreden over Ajax. Dit Ajax had de CL van zijn levensdagen niet gewonnen, zo realistisch moeten we zijn. De Europa League kunnen we wel winnen met dit elftal. Eerlijk gezegd is het wel weer eens tijd voor een Europese prijs.
1 0
MNJ7
Zat ik ook aan te denken alleen is het jammer als je gewonnen had dan had je iemand uit pot 2 geloot en dan had je zeker kans op kwartfinale.

Maar nu in de Europa League hoop ik dat die Europese prijs er weer aan komt 3 maal is scheepsrechten na 2017 en 2019 wordt het nu (2)020!
1 0
johnantoni
Liever om de Europa League meedoen en mooie avonden meemaken dan nog twee extra wedstrijden in die commerciële kutcompetitie en dan naar huis.
2 0
NaarCLbeker5
In de EL kunnen we wel blijven werken aan onze ongeslagen uitreeks in Europese wedstrijden.
Je moet toch iets bedenken om jezelf uit de dip te praten.....
0 0
Santiago
Gewoon die EL winnen toch?
0 0