Van der Gaag niet bezig met stand: 'Alles in het teken van Ajax 1'

BadembaBarrie, 13-12-2019 om 14:05, 2906 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De nummer één prioriteit van Jong Ajax-trainer Mitchell van der Gaag is het opleiden van speler voor Ajax 1, niet het winnen van de Keuken Kampioen Divisie. Dat vertelt hij in gesprek met Ajax TV, voorafgaand aan de wedstrijd van Jong Ajax uit bij koploper Cambuur Leeuwarden.  

De oefenmeester kan vrijdagavond met zijn ploeg drie punten inlopen op op de nummer één van de Eerste Divisie, het verschil tussen de twee ploegen is momenteel nog zes punten. 'De stand is mooi meegenomen', zo reageert Van der Gaag als deze statistiek hem wordt voorgelegd. 'Maar we zijn met opleiden bezig, alles staat in het teken van Ajax 1.'

Het is dan ook niet zo alsof hij constant bezig is met de tussenstand in de Keuken Kampioen Divisie. 'Je moet proberen zo snel mogelijk en zoveel mogelijk spelers af te leveren voor Ajax 1', zo stelt Van der Gaag. 'En als we dat kunnen koppelen met resultaten, dan is dat prima.'

Denk jij dat Jong Ajax met 1-2 wint op bezoek bij sc Cambuur? Zet in en krijg 11 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Ajax 1 zou anders een wedstrijdfitte Bandé nu best wel kunnen gebruiken Mitchell. Hebben we voor bijna 9 miljoen aangekocht weet je wel.....om de zwak bezette positie op linksbuiten enigszins op te vangen. Direct voor de basis bestemt dus. Laat je die vandaag ook weer 85 minuten op de bank zitten om z.s.m. wedstrijdritme op te kunnen doen? Bandé was destijds in de winter topscorer in de Belgische competitie ...en bleek ook volgens de scouts veel talent in zich te hebben. De ernstige blessure opgelopen tegen de houthakkers brigade van Anderlecht heeft hem ver teruggeworpen maar...eh.....wat doe jij nu eigenlijk om hem weer snel terug op niveau te brengen en hem opnieuw te motiveren voor een come-back? Door hem op de bank te laten ten faveure van een ander talent die ook al een tijdje stilstaat qua ontwikkeling? Zorg er dan minimaal voor dat Bandé conditioneel klaar is om een hele wedstrijd te kunnen spelen!!
0 0
FreddyAX
Dus je gaat er vanuit dat Bandé eigenlijk wel wedstrijdfit te maken was geweest door Mitchell van der Gaag en dat hij dat expres niet doet toch?

Ik kan niet begrijpen dat mensen zoals jij hier op AS elke tegenvaller op het bord van een trainer proberen te leggen, wat een volslagen kortzichtige onzin zeg.
0 0
Jelephi
Ik denk dat van der Gaag het iets beter in de gaten heeft dan jij als anonieme zeikstraal op AS. Van der gaag traint dagelijks met die mannen, spreekt dagelijks met ze. Maar nee een of andere anonieme troll genaamd Pierre Heno weet het beter.

Jaja.
0 0
ajaxn001
In het begin hield hij te veel vast aan jong ajax spelers zoals die zuid afrikanen. Die jongens kwamen aan alle kanten kwaliteit tekort voor het ajax spelletje. Nu hij meer spelers van de A1 selecteert voetbalt Jong Ajax met vlagen erg goed. Er zijn natuurlijk wel momenten dat het nergens op lijkt. Maar dat moet kunnen in Jong Ajax als opleidingsteam. vd Gaag lijkt mij persoonlijk erg sterk in het communicatieve met de spelers.
5 -1
ElPistolero9
Zuid Amerikanen? Over wie heb je het? Ik kom niet verder dan Danilo en die stelt ie niet meer op omdat ie geblesseerd is
0 -3
Ajaciedoss0412
Hij typt toch echt Afrikanen, zoals Thethani en Solomons.
2 -1
ElPistolero9
oeps overheen gelezen
1 -1