Ziyech en Onana in CL-sterrenteam L'Équipe

BadembaBarrie, 13-12-2019 om 10:45, 2421 views, L'Équipe |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech is door L'Équipe opgenomen in het basiselftal met de beste spelers van de Champions League-groepsfase. De spelmaker kan over zes wedstrijden rekenen op een gemiddelde beoordeling van een 6,83. Doelman André Onana komt niet voor in de eerste elf, maar zit wel op de bank.

Met zijn beoordeling is Ziyech ook meteen de op één na beste speler van de Champions League-groepsfase. Alleen topscorer Robert Lewandowski, van Bayern München, deed het volgens L'Équipe met een 7,2 beter. De Pool scoorde in zes wedstrijden al tien keer.

Ziyech is de enige Ajacied in het basisteam van L'Équipe, op de bank valt nog wel Onana terug te vinden. Hij krijgt een gemiddelde beoordeling van 6,33 en eindigt daarmee net achter Marc-Andre Ter Stegen van FC Barcelona. Uit de groep van Ajax is verder linksback José Gaya van Valencia opgenomen in het team. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxn001
Top lijst! Geen verheerlijking om grote namen. Gebaseerd op (vaak) reële cijfers.
0 0
Ajax_026
Heerlijk geen Messi geen Ronaldo geen Mbappe geen Neymar
1 0
AFCAMM
Mooi voor Hakim.
Lewandowski is ook weer eens goed bezig. 10 doelpunten al. Bayern volgens mij in totaal al 24 doelpunten. Wel in een groep met een bijzonder zwak Rode Ster (helaas).
0 0