Concurrentie faalt nog harder dan Nederland

FinnDekker, 12-12-2019 om 23:20, 4061 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Nederlandse clubs hebben de groepsfase deze week rampzalig afgesloten. Geen van de vier clubs wist te winnen, drie van de vier verloren zelfs hun wedstrijd. Gelukkig deed de concurrentie het op de coëfficiëntenranglijst het niet veel beter.

Ajax verloor van Valencia dinsdag en werd uitgeschakeld in de Champions League, waardoor het doorgaat in de Europa League. AZ mag zich eveneens gaan melden in de knock-outfase, maar het vergat wel extra punten te vergaren in het duel met Manchester United. Feyenoord ging voor zijn laatste kans, maar verloor uit bij Porto en is zodoende net als PSV - dat donderdag gelijkspeelde - uitgeschakeld in Europa.

Maar bij de concurrenten Turkije en Oekraïne is de crisis groter. De Turken zien alleen Istanbul Basaksehir overwinteren, terwijl Shakhtar Donetsk de enige hoop is van Oekraïne. Om die reden is de kans enorm dat de kampioen van het seizoen 2020-2021 ook direct de Champions League in mag.

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij AZ? Zet in en krijg 8,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OpaVerteld
Genoten van AZ in de 1ste helft.
Prima voetbal en ze tikten MU bij tijd en wijlen helemaal zoek.
Wel werd duidelijk dat de voorhoede een beetje te licht is. Typisch een gevalletje "jochies tegen kerels". De achterhoede van MU loopt echt niet over van kwaliteit, maar d'r staat geen Veltmannetje tussen die een handje helpt.
Vond AZ beter voetballen dan onze boys tegen Valencia.
Dat belooft nog wat voor a.s. weekend :)
0 0
ajaxn001
Geen veltmannetje tussen? Heb je die Tuanzebe gezien de eerste helft? Die jongen is bang voor de bal en leverde een aantal keer de bal in voeten in bij een AZ speler. Door onervarenheid en jeugdigheid werd dit balbezit al snel verspeeld en niet omgezet tot een echte kans.
0 0
Ajacied33
Het is natuurlijk weer aan Ajax om punten voor NL binnen te halen na de winterstop. Niks nieuws dus
1 -1
Dubbelvla
en AZ. gewoon op naar AZ-Ajax in de finale.

maar eerlijk, ajax heeft ook gewoon een opgelegde kans om 5 punten binnen te halen laten liggen, dus we mogelijk opzich weer een iets lager toontje gaan zingen.
0 -1
036AFCA97
Mooi dat van Bommel het “spontaan” noemt dat Ihattaren naar hem toe rent na zijn goal en Ihattaren zegt dat ze het hadden afgesproken.
5 0
Capi86
Je zou maar psv supporter zijn hè met die mafkees als trainer. Maar gisteren ook Feyenoord gekeken, wtf man die kunnen de bal 2 keer naar elkaar over spelen en dan gaat de bal de achterlijn over. En dat noemen zich topclubs.
0 0
Ajax_026
Nou en!.. ze vertegenwoordigen allebei geen Ajax.
0 -3
mgtow
Van Bommel die de bal bij elkaar liegt. Goh. :p
0 0