Sinkgraven: 'Ajax misschien wel grootste concurrent'

BadembaBarrie, 12-12-2019 om 07:50, 5036 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daley Sinkgraven heeft met pijn in het hart gekeken naar de Champions League-uitschakeling van Ajax. Dat vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad na afloop van de wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Juventus (0-2).

Leverkusen gaat door het resultaat definitief de Europa League in en zou daarin onder andere dus Ajax kunnen treffen. Sinkgraven spreekt de ambitie uit om de finale te halen, maar is zich bewust van de concurrentie. 'Misschien wel', is dan ook zijn antwoord op de vraag of Ajax voor Leverkusen de grootste concurrent is.

Ook Sinkgraven zag de uitschakeling van Ajax en ook Sinkgraven is het niet in de koude kleren gaan zitten. 'Ik heb natuurlijk vorig jaar een fantastisch seizoen met die jongens gehad. Dan heb je daar natuurlijk fantastische herinneringen aan en is het jammer dat het zo moet eindigen voor Ajax.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Er zitten hele goede clubs in de EL. De spelers en staf moeten de knop omzetten, onterecht uit CL gegaan, doordat het hartstikke tegen zat. Was het niet met de arbitrage, dan wel met geblesseerden
Straks na de winter is er nog heel veel te winnen
Drie prijzen zijn er nog te halen. Genoeg om helemaal weer in de focus te komen
0 0
Ajax412
Heb je helemaal gelijk in, hoe fantastisch was de Europa League finale niet toen we die behaalde? Dat moet te evenaren zijn, met de juiste vorm en wat geluk. Tegen AZ zal de rug gerecht moeten worden, die moeten we pakken. Ik hoop voor AZ en NL een mooie wedstrijd met een positief resultaat vanavond, maar laat ze zondag maar door de hoeven zakken.
0 0
MelleAfca
Wat hadden we deze jongen (fit en in vorm) er goed bij kunnen hebben dit seizoen zeg...
0 -3
Ajacied33
Dat is het probleem, hij is nooit fit..
7 0
Figo
Er komen zoveel topteams uit de CL en er zitten er ook een paar al in de EL. Wordt een mooie knock out fase met op voorhand diverse kanshebbers.
4 0
FerdiZ
met een fitte selectie en een beetje gunstige loting is er best een serieuse kans om dit toernooi een keer weer tw winnen
2 0
Ajacied33
Inter, Red Bull en Sjachtar ff ontwijken als het kan
0 0
KlasseLasse
met een fitte selectie win je er gwn van
0 0
RAL3028
Totdat Veltman het verkloot
0 0
Web
Ook met Veltman had je met een fitte selectie gewonnen. Maar het is tijd voor Schuurs, laat hem maar 5 wedstrijden staan, ken je hem niet weer
Buiten dat hij best goed kan voetballen, heeft hij ook geweldige lange bal in de benen. En onderschat zijn vrije trap ook niet. In de pik orde komt hij daar nog niet aan toe. Omdat het een bescheiden jongen is. Zeker vrije trap is niet zo veel minder dan die van Ziyech
0 0
DrD3k
Ander soort trap, maar als je Ziyech en Schuurs achter de bal zet weet je als tegenstander nooit hoe hij genomen gaat worden.
0 0
zuidzuid
Veltmans enige plek in de selectie is Rb. Probeer die Alvarez eens in het centrum. Sobere voetballer en dat heb je nu nodig daar. En geen rare passes door t midden.
0 0
DrD3k
Alvarez gaf zo mogelijk een nog dommere penalty weg dan Veltman heeft gedaan. Ik heb ernstig mijn twijfels. Zet Perr neer en laat hem staan voor de rest van seizoen. Veltman in winter evt. verkopen maar beter achter de hand houden.
0 0
Ajax27
Ik ben ook meer voor Per Schuurs op de lange termijn. Maar goed ook hij heeft zn dingetjes qua jeugdigheid. Maar goed voor alle opties geld... maak een keuze en laat dat de komende 5 wedstrijden eens staan.
0 0
Ajacied33
Klopt wat je zegt, zou alleen ten koste gaan van Schuurs waar ik ook potentie in zie
0 0
Ajacied33
Lijkt me wel een heerlijke pot mocht het zover komen..
0 0
FerdiZ
Dan zal Ten Hag laten zien tactiesch sterker te zijn dan Bosz
2 -1
Labrador
2 voetballende ploegen. Zeker interrssant
1 0