Van de Beek: 'Vrijdag alle koppen weer dezelfde kant op'

BadembaBarrie, 11-12-2019 om 07:15, 3810 views, Voetbal International |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Donny van de Beek baalt flink na afloop van de wedstrijd tegen Valencia. De middenvelder 'wil echter niet bij de pakken neer gaan zitten en beaamt dat hij en zijn ploeggenoten dit snel moeten verwerken en door moeten gaan op de voet van voor de wedstrijd tegen Willem II thuis. 

'Iedereen is er kapot van', aldus Van de Beek tegenover Voetbal International over de uitschakeling in de Champions League. 'Voor de wedstrijd was je groepshoofd, dus dat het zo uitpakt is een grote klap. Als je de hele groepsfase ziet, hadden we meer verdiend.'

Te lang treuren wil Van de Beek echter niet. Hij beseft dat er zondag met AZ een nieuwe belangrijke wedstrijd op het programma staat en dat er voor Ajax dit seizoen nog genoeg te behalen valt. 'Vrijdag hebben we weer een groepstraining en dan moeten alle koppen dezelfde kant op staan. We hebben zó'n goed seizoen... Dan zijn we wel héél stom als we het allemaal gaan verspelen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ginoajax1
Veltman niet meer in de verdediging. Ik word niet goed als ik hem weer zie stuntelen.
Op de bank plaats nemen. We weten het nu wel. En alsteblieft geen Siem de Jong meer. Ten Hag, ga nou eens je verstand gebruiken.
0 0
dolle dries
Donny heel snel verkopen in de winterstop nu je er nog wat geld voor ontvangt.
En dan ook Stengs wegkopen bij AZ zodat die dan minder sterk worden, en AJAX dan misschien wel kampioen kan worden, want die worden nu waarschijnlijk al winterkampioen want ik zie AJAX er in Alkmaar heel dik onderuit gaan. En de grootste miskoop van de laatste tig jaar Alvarez gratis verhuren aan Feyenoord met de aantekening dat hij elke wedstrijd 90 minuten moet spelen.
0 -2
ajax4ever01
Tegen AZ 3e verlies op rij. Toto daar al op ingevuld
1 -1
BrandjeXL
Stakker
0 -1
Boer Gijs
Opstelling weet ik nu al:
Lang, Tadic, Dest
Ziyech, Martinez, Beek
Nico, Blind, Schuurs, Nous
Onana
0 0
Boer Gijs
Had tegen Willem II al gemoeten. Net als je middenveld intact laten.
2 0
mickey2602
Je middenveld intact laten,hoe zie je dat dan voor je als je 3 buitenspelers mist?
Erik kón gewoon zijn middenveld niet intact laten omdat Ziyech naar de rechtsbuiten moest. Dat kun je op het conto van Overmars zetten al blijf ik wel zitten met het punt,je gaat er niet veel krijgen die van waarde (kunnen) zijn en die veelal op de bank zitten.
0 0
Eriksen10
Vrijdag pas ? Wat een leven
1 0