Uitvak Ajax bij AZ uitverkocht

BadembaBarrie, 09-12-2019 om 11:05, 8043 views, |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het uitvak bij AZ - Ajax is maandag binnen drie kwartier uitverkocht geraakt. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. Het doorgaan van de wedstrijd in Alkmaar is nog altijd niet honderd procent zeker, maar dat weerhield de fans er niet van om toch kaarten te kopen. 

De gemeente Alkmaar geeft dinsdag definitief uitsluitsel over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd. AZ speelde, na het instorten van een deel van het dak van het AFAS Stadion, haar wedstrijden in het stadion van ADO Den Haag. Burgemeester Paulien Krikke gaf echter al vroeg in het seizoen aan dat dit voor de wedstrijd tegen Ajax geen optie was.

Het is onduidelijk wat er met de verkochte kaarten gebeurt, mocht de wedstrijd niet doorgaan. De KNVB gaf echter in een eerder stadium al aan dat het bij een negatief verdict van de gemeente Alkmaar, de wedstrijd wil verplaatsen of wil omwisselen met de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Daarom ligt het in de lijn der verwachting dat de fans die een ticket gekocht hebben, daarmee in ieder geval ergens dit seizoen het AFAS Stadion kunnen betreden. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jaze
Janken met de pet op dat ticket systeem. Pas na 12 keer verversen verschijnt de wedstrijd en dan zitten alle kaarten al in de winkelwagens van anderen. #fail
0 0
Labrador
A. Niet via Wifi en B exact om 10u op uitwedstrijden klikken. Geloof mij maar. Zo heb ik er altijd kaarten uitgekregen.
2 0
Jaze
Pak jij m op je tel dan? WiFi is idd kut, ik probeerde ctrl f5 (hard refresh) maar dat mocht niet baten
0 0
Vertonghen
Laatste tijd kom ik echt nooit meer door de uit verkoop heen...
Normaal ging het best aardig, tegenwoordig drukken tot je een ons weegt zonder kaart als resultaat.
1 0
Labrador
Dit is geen nieuws maar een zekerheid.
0 0
BokkieBokstra
Wedstrijd kan alleen maar doorgaan als ook de Ajax supporters mee mogen is mijn mening. Zo niet, dan moet de wedstrijd uitgesteld of omgedraaid worden. Ziet er trouwens geweldig uit, zo een stadion zonder dak.
2 0
trainerdv
Zonder dak is ook veel sfeervoller... Het regent nou ook weer niet zo vaak in Nederland. Van mij mag het dak er altijd af. Remember Olympisch Stadion?
1 0
Aspers73
Ja, dat herinner ik me met al die fakkels, kou, pislucht etc. Dan is het nu kut zeg.
0 0
jollie18
Hopelijk mogen ze komen. De steun hebben ze hard zat nodig
0 0