Orejuela degradeert voor het eerst in clubgeschiedenis met Cruzeiro

BadembaBarrie, 09-12-2019 om 07:15, 3699 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-huurling Luis Manuel Orejuela is zondag gedegradeerd met Cruzeiro uit de Braziliaanse Serie A. Voor de club is het de eerste keer in de 98-jarige geschiedenis dat het van het hoogste niveau afzakt. 

Met nog één wedstrijd te gaan stond Cruzeiro zestiende met twee punten achterstand op Ceará dat op de veilige vijftiende plaats stond. Omdat het onderlinge resultaat leidend is in Brazilië, moest Cruzeiro winnen en mocht Ceará maximaal gelijkspelen. Cruzeiro verloor echter met 0-2 en dus maakte het 1-1 gelijkspel van Ceará geen verschil meer. 

Orejuela begon in de basis en deed 49 minuten mee bij de Brazilianen. Ondanks het slechte seizoen is de club zo blij met de Colombiaan dat ze hem definitief zouden willen overnemen. Het ontbrak de club eerder echter al aan voldoende geld en het is nog maar de vraag of de transfer haalbaar is na de degradatie. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VincentTest
Test 8
0 0
VincentTest
Test 9
0 0
VincentTest
Test 4
0 0
VincentTest
Test 123
0 0
VincentTest
Test
0 0
Ferd
Orejuela gewoon verkopen voor weinig maar met een hoog doorverkoop percentage
0 0
Minsc
Zal wel toeval zijn, hahaha.
0 -1
gi0vanni
Gewoon goedkoop weg doen. Eventueel een doorverkoop of terugkoop optie zodat er misschien later nog geld uit te halen is.
0 0
ram
Hij schijnt het daar heel goed gedaan te hebben. Daarom zou ik hem niet heel goedkoop wegdoen maar misschien nog wel een keer verhuren. Wie weet blijkt ie wel goed genoeg te zijn. Als je hem wel aardig kunt verkopen; natuurlijk wel doen.
1 0