'Tuchel belangrijkste kandidaat voor Bayern'

BadembaBarrie, 04-12-2019 om 11:55, 4149 views, Bild |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Thomas Tuchel is de belangrijkste kandidaat om opvolger van Niko Kovac bij Bayern München te worden. Dat meldt Bild woensdag. Het bestuur van de Duitse club gaat na afloop van de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft (VFL Wolfsburg thuis op 21 december) overleggen om tot een definitieve beslissing te komen. 

Tuchel is momenteel nog trainer van Paris Saint-Germain, maar is alleen zeker van zijn baan bij goede prestaties in de Champions League. Dit ondanks het winnen van de landstitel in zijn eerste seizoen bij de Parijzenaren. Volgens Bild kennen Tuchel en Bayerns interim-trainer Hans-Dieter Flick elkaar goed en zouden ze een samenwerking wel zien zitten. 

Bild zegt verder niets over Ajaxtrainer Erik ten Hag, die in een eerder stadium nog samen met Tuchel genoemd werd als één van de twee belangrijkste kandidaten voor Bayern. Het feit dat Bild nu bericht dat Tuchel de belangrijkste kandidaat is, kan dus goed nieuws betekenen voor Ajax. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Neem die baan maar Tuchel, dan behouden wij onze trainer hopelijk nog ff . Bovendien zit je toch veel liever bij Bayern dan bij een troosteloze club als PSG? En hij kan weer werken in eigen land en bij een absolute grootmacht. Ik zou het wel weten als ik Tuchel was..
1 0
Hollister
Zal PSG natuurlijk weer gaan voor Zidane, enz enz
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ja en Real gaat echt niet voor Ten Hag die gaan eerder voor Potch... dat soort trainers
0 0