Ajax O15 overleeft tweede groep op Hallencup niet

JesseTH, 01-12-2019 om 22:08, 3802 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax Onder 15 heeft zondag geen vervolg kunnen geven aan de goede start op de MTU-Hallencup van zaterdag. Toen eindigden de Amsterdammers ongeslagen bovenaan hun poule, waarna zondag een nieuwe poule overleefd moest worden.

In die poule nam de ploeg van Cedric van der Gun het op tegen drie Spaanse opponenten: FC Barcelona, Valencia CF en Atlético Madrid. Eindigden de jongelingen bij de eerste twee van de vier, dan zou de kwartfinale volgen. Na een 1-1 gelijkspel tegen de eerstgenoemden was er nog hoop op die klassering, maar dit zou later niet genoeg blijken.

De tweede wedstrijd die op het programma stond, werd afgewerkt tegen Atlético Madrid. Er werd met 1-2 gewonnen van de Spanjaarden, waarna het duel met Valencia de laatste én allesbeslissende werd. Er werd met 1-0 verloren van de ploeg die Ajax 1 ook ontmoet in de Champions League, waardoor Ajax als derde eindigde en uitgeschakeld werd vóór de knock out-fase.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wolterx
Vooral pech gehad, tegen latere winnaar Barcelona onterecht 2-2 gespeeld. Hadden daar echt met minimaal 2 goals verschil moeten winnen, tegen Atletico 3x aluminium geraakt (alsnog gewonnen) en tegen Valencia was minste pot eruit. De doeltreffendheid van gisteren was er niet jammer genoeg. Uiteindelijk wel de speler van het toernooi afgeleverd met David Kalokoh, enkele hele fraaie acties, goals en assists. Samen met Ibrahimovic van Bayern (nummer 10) was hij grootste kanshebber voor prijs van beste speler. Mooi dat hij hem heeft gepakt, draait een topseizoen tot dusverre en nu ook op een heel sterk internationaal toernooi op klein veld laten zien hoe goed hij is.
3 0