Ten Hag en Ajax blijven in race voor onderscheidingen

JesseTH, 01-12-2019 om 18:35, 2498 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax en Erik ten Hag blijven in de race voor speciale onderscheidingen van het NOC*NSF, zo brengt de NOS zondagavond naar buiten. De club kan Sportploeg van het Jaar worden, terwijl Ten Hag mogelijk Coach van het Jaar wordt.

Op woensdag 18 december worden tijdens het NOS | NOC*NSF Sportgala in de AFAS Live de winnaars van de onderscheidingen bekendgemaakt. 'Die avond mogen alle in de zaal aanwezige sporters en coaches hun stem uitbrengen. Die score van de zaal telt voor 50 procent mee, de andere 50 procent wordt bepaald door de vakjury', zo valt er te lezen.

Het zal voor Ajax en Ten Hag geen makkie worden om in de prijzen te vallen. De club krijgt concurrentie van de Oranje Leeuwinnen, de roeiers van de dubbelvier en de baanwielrenners van de teamsprint, terwijl Ten Hag concurreert met Sarina Wiegman en Hugo Haak (bondscoach baansprinters).

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Murtagh
Ik ben misschien niet objectief maar ajax moet die sportploeg van het jaar toch meenemen. Beste prestatie in 20 jaar
0 0
Matzet
Ik hoop dat Erik ten Hag nog een paar jaar blijft. Mocht hij onverhoopt toch vertrekken, dan zou je echt goed moeten zoeken naar een trainer met een duidelijke en aanvallende voetbalvisie. Niet een uit het ‘old-boys-network’ of een zelfbenoemde ‘Cruijff-adept’ die alleen een speelstijl kan kopiëren, zonder het werkelijk te snappen.
1 0
WZAWZDB14
Wat ten Hag en ajax gepresteerd hebben verdiend gewoon beide prijzen. (Mannen)voetbal is veruit de grootste sport ter wereld, dat de laatste jaren een pay-to-win spelletje leek te worden. Ajax en ten hag hebben laten zien dat je met goed beleid van het grote geld kan winnen.
3 0