Rijkhoff schiet Ajax O16 langs Feyenoord

JesseTH, 26-11-2019 om 19:00, 6922 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax Onder 16 heeft dinsdagmiddag een zege weten te boeken op de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Het werd een waar spektakelstuk tussen beide rivalen, waarbij zeven goals gescoord werden én Julian Rijkhoff een hattrick verzorgde. De marge van Ajax had hoger uit kunnen vallen dan de uiteindelijke 4-3, maar de ploeg miste veel kansen.

De ontmoeting tussen de Amsterdammers en Rotterdammers betekende vooraf een wedstrijd tussen de nummers twee en drie van de competitie. Beide ploegen speelden tien duels, waaruit in beide gevallen achttien punten werden gehaald. Dinsdag stoomde Ajax dus, aan de hand van Rijkhoff, middels een 4-3 overwinning verder op richting plek één. Daar staat FC Utrecht nu, met 23 punten uit elf duels.

Met de drie door Rijkhoff gescoorde goals was Ajax er nog niet. Ook de opponent wist immers drie goals te scoren. Het was Nassef Chourak die eveneens een Amsterdamse treffer wist te verzorgen. Op die manier werden de drie punten veiliggesteld op het eigen Sportpark de Toekomst.

Opstelling Ajax O16:

De Graaff; Gooijer, Aertssen, Milovanovic, Bohemen, Vos, Sarfo, Chourak, Rijkhoff, Misehouy, Jermoumi.

Wissels Ajax O16:

Setford, Viereck, Oughcha, Banel, Bobson, Camara, Jansen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wolterx
Goal van Chourak en 3e van Rijkhoff waren echt prachtig. Misehouy en Milovanovic beste hij Ajax o16 met Rijkhoff die geblesseerd uitviel na een tik achter het oor. Vos van o15 groeide in de wedstrijd, zal na de winter wel vast bij o16 komen. Milovanovic en Aertssen was opbouwend echt een heel sterk centraal duo. Sarfo heel dreigend, goede assist op de 1-0 maar voor het doel schoot hij te gehaast en vrijwel alles hard en hoog over. Jermoumi als linksbuiten oké maar als rechtsback tweede helft echt goed imo. Leuke pot gezien in de stromende regen. Feyenoord met een jong team (6 spelers van o15) deed heel leuk mee.
6 0
Benleiden
Is die Jermoumi een beetje goed? Ik ken die jongen via via, en als Leidenaar zou ik het wel leuk vinden mocht hij doorbreken.
1 0
wolterx
Zie hem graag langere periode op rechtsback de kans krijgen, verschil tussen een buitenspeler als Van Axel Dongen of Jermoumi is groot. Op rechtsback zie ik hem basisspeler blijven gedurende zijn tijd in de opleiding, als buitenspeler veel meer concurrentie.
1 0
Benleiden
Thanks!
0 0
DeWijsneus
Dank weer voor jou bijdrage. Zitten er in deze lichting nog echte absolute toppers?
1 0
wolterx
Misehouy is klasse imo grootste talent tussen o14 en o17 momenteel. Was de aanvoerder ook maar is nog o15, speelt ook bij Oranje leeftijdscategorie hoger. Milovanovic, Aertssen en Rijkhoff zie ik ook graag spelen. Gooijer, Van Bohemen, Setford, Banel, Jermoumi en Chourak hebben ook kwaliteiten maar op Setford na (doelman) nog niet zeker over posities.
2 0
DeWijsneus
Thanks mate!
0 0