El Maach: 'Onana is wereldtop voor mij op dit moment'

BadembaBarrie, 26-11-2019 om 09:20, 4252 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Issam El Maach is een groot bewonderaar van André Onana. El Maach is zelf keeper van Ajax Onder 19 en Jong Ajax en trainde al meerdere keren mee met het eerste elftal. Als hij dan naar wedstrijden van Ajax 1 kijkt, raakt hij enorm onder de indruk van de Kameroens international, zo vertelt hij aan Ajax TV.

'Onana is wereldtop voor mij, op dit moment', zo is El Maach duidelijk over de eerste keeper van Ajax. El Maach speelde begin november met Ajax Onder 19 tegen de leeftijdsgenoten van Chelsea in de UEFA Youth League (1-1). Later die avond namen ze plaats op Stamford Bridge om te kijken hoe de eerste elftallen het tegen elkaar opnamen in de Champions League.

Vanuit het stadion zag El Maach hoe Ajax met negen man toch nog een punt uit het vuur wist te slepen. Mede door een fantastische redding van Onana in de laatste minuut op een schot van Chelsea-spits Michy Batshuayi. 'Ja geweldig. Achter me zat Daan Reiziger. En Onana pakt die bal, dus ik draai me om, ik kijk Daan aan en ik zeg: niet normaal... niet normaal... écht niet normaal.'

Denk jij dat Ajax eerste wordt in groep H van de Champions League? Zet in en krijg 2,40 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GvanderK
Aangezien we in Nederland helaas een gebrek aan goede keepers hebben zullen we, als Onana vertrekt, een goede doelman uit het buitenland moeten halen, het liefst iemand met ervaring. Eentje die direct mee kan in de CL. Onana ga je niet zo maar even vervangen Kotarski en El Maach komen (vooralsnog) te kort om in aanmerking te komen.
0 0
Cupmetgroteoren
Je moet het uit je hoofd zetten dat je net zo'n topper kunt halen. Bizot heeft zich ontwikkeld tot een degelijke keeper en kan zich ontwikkelen tot een soort stekelenburg in z'n prime.
0 0
Biornha
Ben dan toch benieuwd wie met de erfenis van Onana aan de haal gaat. Het liefste zie ik hem blijven, want voor mij hoort hij op dit moment echt bij de 5 beste keepers van Europa, maar hij lijkt me gewoon niet te behouden. En dan staan er 5 keepers in de jeugd die het soms aardig doen maar of ze al klaar zijn voor ajax 1.. Ik denk zeker niet voor CL niveau al dacht ik dat ook niet van Onana toen hij in de goal kwam te staan, ik herinner me zijn potjes bij Jong nog maar al te goed.
0 0