Schuurs: 'Als alles goed was, zou ik spelen'

JesseTH, 22-11-2019 om 20:15, 3481 views, Ziggo Sport |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Perr Schuurs vindt het fijn om tijdens de interlandperiodes even met zijn leeftijdsgenoten te zijn bij Jong Oranje. De centrale verdediger heeft zijn vizier gericht op zijn doelen bij Ajax en weet wat hij ervoor moet doen, maar geniet van het samenkomen met de beloften van het Nederlandse voetbal.

'Je komt in een andere groep van je eigen leeftijd', aldus de Ajacied als gast bij Inside Ajax. 'De sfeer die bij ons in de groep hangt is heel belangrijk. Het zijn jongens die je niet vaak ziet, dus dan is het leuk om elkaar weer even te zien en met elkaar te spelen. De sfeer is iets anders dan hier (Bij Ajax, red.), dat zal bij elke club en bij elk team zo zijn.'

Eenmaal terug in Amsterdam is het voor Schuurs duidelijk wat hem te doen staat. Hij sprak dan ook met Erik ten Hag over zijn kansen tijdens het huidige seizoen. 'Zoals hij me vertelde en ikzelf ook weet, zit ik er heel dichtbij. Ik moet wachten tot mijn kans komt en hem dan pakken. Je moet elke dag hard trainen en weten wat je wilt. En wat er beter moet. Want als alles goed was, dan zou ik spelen.'

Denk jij dat Ziyech scoort en Ajax wint van Heracles? Zet in en krijg 1,80 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Deepblue
Top instelling! Hoop dat hij zijn kans krijgt, vond hem in de voorbereiding best goed
0 0
Pierre Heno
Wanneer je het aan de spelers zou laten zijn ze àllemaal goed genoeg voor in de basis. Laat het maar zien dan.......Labyad lijkt het in elk geval te hebben begrepen. Schuurs is in de kleredivisie geen risico..in de CL daarentegen (nog) wèl. Lille wil persé winnen van Ajax om via een overwinning op het Europees populaire Ajax het eigen blazoen weer wat op te krikken èn hun thuispubliek weer meer aan zich te binden. Uit bij Chelsea is voor hen het momentum weg. Die Italiaanse maffioso Rocchi kan er (zeker door het rood aan Blind) zomaar indirect voor zorgen dat Ajax alsnog de boot naar de KO fase CL gaat missen. Lille is beslist geen koekenbakkersclubje en de 3-0 in de JC Arena was wel enigszins geflatteerd ( net als de 0-3 bij Valencia trouwens). Ajax zal echt voledig 100% aan de bak moeten in Lille. En verlies of een gelijksspel maakt de slotwedstrijd thuis tegen Valencia er bepaald niet eenvoudiger op.Bayern, Real Madrid, Juventus, Tottenham, Chelsea....allemaal wedstrijden die we thuis niet hebben weten te winnen. Valencia zal beslist geen makkie worden. En ik heb het vermoeden dat Ten Hag dat ook goed doorheeft.
2 -2
Labrador
Als Chelsea van Valencia wint dan heeft Valencia het grootste probleem.
0 0
Pierre Heno
...en dus wij meteen ook want dan is Chelsea feitelijk al door ( beter t.o.v. Ajax èn minimaal gelijk t.o.v. Valencia wanneer ze daar met 0-1 zouden zinnen. Elke andere winnende uitslag voor Chelsea plaatst ze bij gelijk punten aantal al direct boven Valencia......en dan komt er bijzonder veel spanning op Ajax-Valencia te staan....zeker wanneer wij woensdag punten verspelen.
0 0
insectenverdelg
Niet als we winnen van Lille. Dan moet Lille met minimaal 3 doelpunten verschil winnen. We hebben 2 kansen over, maar winst op Lille geeft ons ten allen tijden een geweldige uitgangspositie. En dat kan ook met dit team. Hoewel Rocchi het nog wel spannend houdt. Anders waren we er al ongeveer geweest.
0 0