Maak kans op jouw Ajax-droom!

NielsOpdam, 22-11-2019 om 14:05, 6153 views, ad |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Is het altijd al een droom van jou geweest om met jouw Ajax-held het veld van de Johan Cruijff ArenA op te lopen? Of wil jij niets liever dan het Ajax-thuisshirt? Vul dan snel jouw Ajax Dromenlijstje in op deze actiepagina en wie weet worden jouw dromen werkelijkheid! 

Wil je meedoen? Vul dan een grote of kleine Ajax-droom in, zet vier Ajax-producten op je Dromenlijstje en maak kans op jouw volledige Dromenlijstje. Doe dit allemaal voor 20 december aanstaande en wie weet ben jij deze feestdagen een van de gelukkige prijswinnaars! 

Schakel de hulp in van Donny, Nico of Dušan

Ben je op zoek naar een cadeau voor jezelf of iemand anders? Met de cadeauvinder gaan Donny, Nico of Dušan je helpen met het vinden van het ideale Ajax-cadeau. Door eenvoudig een aantal vragen te beantwoorden maken zij een selectie van diverse Ajax-producten die interessant voor jou kunnen zijn. Gebruik de cadeauvinder hier!

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Heracles? Zet in en krijg 8,30 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pauw
Mijn Ajax-droom is herstel van Abdelhak Nouri
1 0
Redrum
Ik wil in de spits staan. Laat het me wel even een jaar van tevoren weten, dan kan ik nog even de puntjes op de i zetten voor wat betreft de conditie.
0 0
KleinMiljoen
Champions league winnen haha
1 0
Luie
als speler
0 0
Adios
Of als coach. Of als supporter!
0 0
Luie
ik denk dat ik met mijn jaren lange ervaring in de 6e klasse reserves best wel een positieve invloed kan hebben in de kleedkamer
2 0
Antafca
als een van de prijzen nou was dat je de vrouw van een speler een beurt mocht geven
0 0
VoorOnzePloeg
Proberen kan altijd he
0 0