[Update] 'Mazraoui vroeg uit voorzorg om wissel'

JesseTH, 19-11-2019 om 17:40, 9798 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Noussair Mazraoui heeft een dubbele middag beleefd in Burundi, waar de rechtsback van Ajax een interland speelde met Marokko. Mazraoui scoorde zijn eerste doelpunt voor de Afrikanen, maar werd ook vroegtijdig gewisseld vanwege een blessure.

De Ajacied zette Marokko halverwege de eerste helft op een voorsprong door een rebound in te tikken, nadat de doelman van Burundi een vrije trap slecht verwerkte. Later in de wedstrijd ging het vervolgens mis in een luchtduel, waarna Mazraoui verkeerd terechtkwam. Dit meldt Tijani Goullet van het Algemeen Dagblad. De ernst van de kwetsuur is vooralsnog onduidelijk.

De rechtspoot was na een moeizame seizoensstart weer goed op de weg terug. Na veel speeltijd voor concurrent Sergiño Dest speelde Mazraoui weer in de basis de laatste tijd. Een blessure zou zodoende extra pijnlijk zijn.

Update - 17.40 uur (19 november 2019) - 'Mazraoui vroeg uit voorzorg om wissel'

De blessure van Noussair Mazraoui lijkt niet al te ernstig. De Ajacied ging dinsdag tijdens de interland van Marokko tegen Burundi naar de kant met een ogenschijnlijke blessure, maar dit slechts uit voorzorg. De back annex middenvelder zou volgens Tijani Goullet, verslaggever van het Algemeen Dagblad, zelf gevraagd hebben om de wissel en de blessure 'valt dus mee'.

Denk jij dat Van de Beek scoort en Oranje wint van Estland? Zet in en krijg 2,25 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Ik vind het jammer dat Bert Maalderink niet meer bij het voetbal is, ipv Stekelenburg
0 0
GrandMasterFlex
Update: uit voorzorg, dus valt mee
0 0
Mocrodammerr
even een update. hij heeft in een interview aangegeven dat hij lichte klachten had en wilde geen verdere risico nemen. daarom is hij gewisseld
3 0
Mokum87
verstandige speler. stand liet het gelukkig ook toe
0 0
GrandMasterFlex
Ik denk dat hij zelf ook zoiets had van nou sowieso basis behouden bij Ajax. Wisselen dus
0 0
kaashaas
Gelukkig
0 0
Mocrodammerr
hilarisch de reactie. afgelopen weken - als bankzitter of afwezige - kon hij er helemaal niks meer van... nnu lees je balende reacties over een mogelijke blessure Haha. geweldig!
1 0
GrandMasterFlex
Dikke onzin dat iedereen dat zou zeggen hier. Persoonlijk denk ik dat Maz beter tot z’n recht komt bij ons, omdat hij creatiever is op het middenveld bij inschuiven. Dest is meer een wingback en bestrijkt voornamelijk de vleugels.
2 0
Mocrodammerr
Wat jij zegt riep ik hier al weken lang gedurende periode van zijn afwezigheid. Echter raakte men hier, op AS, opgewonden vam Dest omdat hij leuke schaartjes kon maken en akka 3 doezzoe. Dest kan er weinig van. leuk voor op de bank
0 -1
JariHeijden
Wat jij zegt is net zo'n onzin als zeggen dat Mazraoui er niets van kan. Het zijn gewoon twee verschillende backs. Allebei aanvallend. Maar Mazraoui is meer van de combinatie en het positiespel, terwijl Dest meer van de rushes is. Beide stijlen passen goed bij Ajax en kunnen erg nuttig zijn.

Daarbij is Des pas 18. Onzin om te zeggen dat hij er weinig van kan.
0 0
WZAWZDB14
Godver, net wanneer we krap zitten in de verdediging tegen lille
0 0
MankeNelis
Lekker dan. Als club heb je altijd het nakijken. Waarom moeten die klote kwalificaties midden in het seizoen, doe het lekker erna of helemaal niet. Stelletje fossielen bij Uefa en FIFA snappen er niets van.
0 0
Duif63
Lekker is dat weer. Tegen Heracles kan Dest het ook wel, maar tegen Lille zal hij er echt bij moeten zijn. Anders missen we 3 van de 4 verdedigers. Tel uit je winst.
0 0
gi0vanni
Dest met zijn snelheid kan altijd van pas komen. Een uistekende wissel die ook gewoon kan spelen.
0 0
Radie125
Waren we me Emmen dan hadden we geen internationals maakte het leven een stuk overzichtelijker
1 -2
Kingoffdatoilet
Volgens mij heeft Emmen wel internationals. Sterker nog, Emmen heeft zelfs drie internationals. Arias, Pena, Miguel Araujo.
0 0
Murtagh
Wie gaat er dan ook in Afrika spelen dan weet je dat je alleen maar schoppen krijgt
3 0
EuforischeRealist
Verkeerd terecht komen na een luchtduel gebeurt helaas niet alleen in Afrika.
1 0
KevinDurant
als je nationaliteit Afrikaans is allicht?
0 -1
Murtagh
Hij had de keuze...
0 0
behangdelul
Jezus, tegen Burundi off all places. Waarschijnlijk dan door zijn enkel geklapt, wij zouden er 6-8 weken uit zijn. Hij waarschijnlijk 2-3 weken.
1 0
Mocrodammerr
heeft paar tikken te verwerken gekregen. zéér slecht kunstgrasveld in Burundi.
0 0
glob
oei oei oei
0 0