Sport1: 'Ten Hag Wunschkandidat bij Bayern'

BartVeenstra, 16-11-2019 om 09:55, 7090 views, Sport1 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Duitse Sport1 meldt zaterdagochtend dat Ajax-trainer Erik ten Hag de 'Wunschkandidat' is bij Bayern München. Een terugkeer van Pep Guardiola wordt ook besproken, maar de vraag is of een terugkeer van de Spaanse oefenmeester realistisch is.

Het medium sprak met Herbert Hainer, de nieuwe voorzitter van de Duitse topclub. 'Het bestuur zoekt nu naar een nieuwe trainer en het bestuur zal haar best doen om de beste coach voor Bayern te vinden', zegt hij. 'Daarmee bedoel ik aan de ene kant dat we iemand willen aantrekken die wij willen, maar aan de andere kant moet diegene ook beschikbaar zijn.'

Hainer noemt Guardiola een geweldige trainer. 'Maar hij heeft een contract bij Manchester City. Voor nu zou ik zeggen: laten we wachten tot het bestuur naar ons toe komt en dan gaan we kijken naar de opties. In principe willen wij de beste trainer bij Bayern München', aldus Hainer, die zelf geen namen noemt. Sport1 laat in het artikel weten dat zij naar eigen informatie weten dat Ten Hag de 'Wunschkandidat' is voor Die Bayern.

Denk jij dat Promes scoort en Oranje wint van Noord-Ierland? Zet in en krijg 3,10 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Het zou mij niet verbazen als ook Barcelona zich gaat aanmelden. De visie van Ten Hag past perfect 1 op 1 wat de Catalanen willen uitdragen.
0 0
Welja
Hainer noemt Guardiola een geweldige trainer. 'Maar hij heeft een contract bij Manchester City.

uhhh... itt TH?
2 0
AFCAMM
Klopt toch? Ten Hag heeft geen contract bij City.

Er werd aan de man gevraagd of een terugkeer van Pep mogelijk is. Wat moet ‘ie dan antwoorden? ‘Ten Hag heeft een contract bij Ajax’?
0 0
AFCA1961
Precies stompzinnig gelul weer.....Guardiola kunnen ze niet nemen omdat hij een contract heeft maar Ten Hag wel......want die heeft geen contract?? Kneuzen !
1 0
EKS
Credits voor Ten Hag, maar als hij gaat dan hoop ik op de terugkeer van Frank de Boer.

Als je ziet welke resultaten hij neerzette met alleen Milik van het huidige Ajax niveau dan geeft dat veel vertrouwen. En ga nu niet over die behoudende speelstijl van destijds beginnen want hij heeft altijd gezegd dat hij wel anders wilde maar daar de spelers niet voor kreeg...
0 -4
AFCA1961
En dan weer 4 jaar gaan zitten loeren naar saaie wedstrijden vol terug spelen en zo......nee dank je wel.
0 -1
14AJAX14
10 miljoen per overgebleven contractjaar
0 0
HStorm
HOT NEWS!

https://www.ad.nl/buitenlands-voetbal/cas-wijst-klacht-van-manchester-city-richting-uefa-af~ac20e594/

CAS wijst klacht van Manchester City richting UEFA af
De Engelse club, die in Arabische handen is, riskeert voor een jaar te worden uitgesloten van Europees voetbal.

Het sporttribunaal benadrukt dat het onderzoek nog loopt. De financiële controlecommissie van de UEFA heeft de zaak wel al doorgestuurd naar de tuchtcommissie, omdat ze voldoende bewijs denkt te hebben voor gesjoemel met de cijfers door City. De tuchtcommissie moet nog uitspraak doen. Pas als dat is gebeurd, kan eventueel het CAS worden ingeschakeld.

Mocht dit werkelijkheid worden dan zal Pep misschien wel ergens anders willen boekhouden.
0 0
FreddyAX
Ik denk dat hij na dit seizoen zal gaan als Bayern bij hem uitkomt, dat is te begrijpen ook maar niet wat we willen.
Marc zal ongetwijfeld al aan het puzzelen zijn geslagen en het zou me niet verbazen als er een niet voor de hand liggende kandidaat uitrolt.
Op het eerste zicht zou ik denken aan Arne Slot die laat wekelijks zien over een goede spelopvatting te beschikken en kan bij Ajax blijven doen wat hij doet , het zou ook kunnen leiden tot een overstap van bijvoorbeeld Stengs, Boadu,Koopmeiners.

Zover is het nog niet , Slot heeft nog geen indrukwekkende staat van dienst maar ik ben bang dat Ajax snel zal moeten handelen.
0 0
AnsB
Bij elke andere club zou ik denken dat TH wel bij Ajax zou blijven, maar Bayern is nu eenmaal zijn droomclub. Tegelijkertijd denk ik dat Ajax ook niet meer zo maar een club is voor hem. Lijkt me ook voor hemzelf een lastige afweging.
Maar wat Guardiola betreft verandert er misschien ook wel iets nu City onderwerp is van onderzoek van de UEFA. Dus wie weet wordt hij onze 'redder'.
1 0
Rene1990
Denk dat er ook wel veel trainers nu bij Ajax willen werken
0 0
AFCAjax
Onder geen beding dit seizoen nog laten vertrekken en liever ook niet in de zomer.
0 0
FrankBeton
Arne Slot. Alfred Schreuder. Roger Schmidt. Mitchell van der Gaag. Peter Bosz.

1 van bovenstaande trainers wordt de opvolger. Denk ik.
1 0
mickey2602
Eerder is er al eens bekend geworden dat Ajax ernaar toe wil om ook de trainers op te leiden.Dus ook trainers vanuit JA door naar het eerste. Vandaar destijds denk ik ook de zet met Keizer.
Voor nu zou dat dan betekenen Reiziger of van der Gaag.
En dat lijkt me een lastige. Reiziger is kind van de club en zit al wat langer bij Ajax,van der Gaag heeft eredivisie ervaring maar geen Europese ervaring. Wat Reiziger trouwens ook niet heeft. Maar Reiziger is vanuit zijn voetbal loopbaan dan wel weer een speler die veel heeft meegemaakt.
0 0
Redrum
Daar zou je zomaar eens gelijk in kunnen hebben.
0 0
Hans Kraay Jr.
Als die echt serieus worden voor ten Hag kan je dit bijna niet tegenhouden.

Hopen dat Overmars het dan tot einde seizoen kan uitstellen.

Kan ten Hag eerste nog even met Ajax de CL winnen.
0 0
Simpelishetmoeilijkst
Laat die moffen, en dat zijn het nog steeds, maar miljoenen betalen om het contract af te kopen.
2 -1
Hollister
Hun Wunschkandidaat is wel degelijk Pep, maar die zal heel lastig los te weken zijn en dus gaat men voor Ten Hag....
0 0
Scarrd
Zou me niets verbazen als Pep naar Barca gaat next year.
0 0
3sterrenAjax1
de echte kenners op as zullen hier erg blij mee zijn. ten hag is een waardeloze coach en past niet bij ajax. ik bedoel hij zet ajax dan wel internationaal weer gigantisch op de kaart met fantastisch voetbal. maar hij praat een beetje raar. nu snel marcel keizer of van t schip benaderen.
2 0
Eastwood
Verder gaat het nog wel, toch?
0 -1
HStorm
Jaap Stam?
0 -1
Jornnn
Is dat nog steeds gaande anno 2019?!
0 0
Knalpot
Er zijn er ongetwijfeld nog wel een paar die bezig zijn met de messen slijpen, immers je ongelijk durven toegeven past niet als ajacied.
0 0
GvanderK
Ajax is veel mooier dan Bayern. Laat ze maar lekker wachten.
1 0
Simon1
De Jong en De Ligt werden voor 86 en 75 miljoen verkocht. Onder Ten Hag wordt iedere speler beter. Is er geen leuk optelsommetje?

500 miljoen voor deze wereldcoach lijkt mij toch een kleinigheidje. Wie wilt er nou Messi, Ronaldo of Neymar als Ten Hag die creëert?
1 0
Adam24
Lekker blijven wunschen daar in Munchen .
2 0
Heliumschaap
Ten Hag heeft een contract tot 2022. Pep heeft een contract tot 2021. Waarom zou Overmars akkoord gaan met een tussentijdse transfer als het zo goed gaat?
1 0
ajax4lifebaby
Als hij veel en veel meer kan verdienen daar gaat de rechter hem gelijk geven en mag zijn contract afgekocht worden. Zo gaan die dingen, wanneer je je financieel kan verbeteren mag je bijna altijd gaan.
0 0
Bjorn
Je kunt iemand zijn droomclub niet ontnemen, dan zit hier geen trainer meer die 100% alleen voor Ajax gaat.
0 0
Jornnn
Ten Hag wordt niet slechter en gaat nog wel even mee. Die trein komt nog wel een keer voorbij.
0 0
Bjorn
Voor hetzelfde geldt wordt Ajax leeg gekocht en wordt hij volgend jaar derde en wordt hij kansloos 4e in de CL poule.

Zo'n kans laat je niet gaan. Zou natuurlijk geweldig zijn als hij nog een jaar Ajax zou doen, begrijp me niet verkeerd.
0 0
AlexIbarra
De kans dat Ajax leeg wordt gekocht kun je als Ten Hag dus verkleinen door zelf te blijven.
0 0
Bjorn
Denk je? Ik denk dat een jongen als Nico gewoon al weet voor zichzelf dat hij de stap gaat maken als de juiste club komt. Onana idem. Die afspraken liggen er ook met Ajax.
0 0
HStorm
Het gekke is dat die gemaakte afspraken ook door de spelers zelf kunnen worden aangepast in het voordeel van Ajax en in goed overleg. Zie de verlengingen van Onana, Tagliafico eigenlijk al heel vroeg die dus snel duidelijkheid gaven en ja met toezeggingen maar de voorspelde leegloop vorig seizoen bleef uit gek genoeg terwijl echt wel duidelijk was dat er zelfs 2 sterkhouders in de vorm van wereldtoppers de Jong en de Ligt weg gingen en waarvan je bijna zeker was dat ze elders zouden slagen wat voor anderen echt minder sterk geldt. Die verlengers konden echt wel naar een op papier 'grotere' of zelfs favoriete club maar deden dat niet. De rest verlengde eigenlijk erg snel daarna.
In dit Ajax mogen voetballen is echt wel iets speciaals al bijna een vol seizoen. De wens tot snelle verkoop/transfer een stuk minder en ambities duidelijk uitgesproken.

Misschien is het allemaal niet zo zwart/wit toch? Misschien denkt ten Hag geschiedenis te kunnen schrijven met dit Ajax en kan hij met Tadic, Ziyech en anderen het team overtuigen zoveel mogelijk bij elkaar te blijven en te versterken waar nodig om definitief bij de Europese top aan te sluiten? Misschien gaat zo'n huzarenstukje nog lukken ook? Gek zou ik het niet vinden.
0 0
ST
Omdat Overmars een vriend is van Ten Hag
0 0