Álvarez scoort bij ruime zege Mexico

BartVeenstra, 16-11-2019 om 08:30, 3826 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Edson Álvarez heeft zich van zijn goede kant laten zien in het Mexicaanse nationale elftal. De Mexicanen wonnen met 0-3 van Panama in de CONCACAF Nations League en de Ajacied was goed voor de bevrijdende 0-2 na zeventig minuten.

De score was na een kleine tien minuten al geopend door Raúl Jiménez. Diezelfde Jiménez was vijf minuten voor tijd wederom trefzeker vanaf de penaltystip. Tussendoor scoorde Álvarez. Uit een voorzet vanaf de rechterkant wist hij de bal van dichtbij in het doel te schieten.

In de nacht van dinsdag op woensdag speelt Mexico wederom voor de CONCACAF Nations League. Het duel met Bermuda is er een voor de nachtbrakers, want wat betreft de Nederlandse tijd begint dit duel pas om 03:30 uur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
altijd lekker voor t zelfvertrouwen, n goaltje meepikken. En verder zien we t wel, als hij weer terug is. Ik vind hem wel goed maar nog steeds geen 'automatische' basisplaats. Dat laatste geldt wel voor bijv. Martinez.
1 0
FreddyAX
Mooi voor die gozer,kan hij wel gebruiken na al dat gepispaal in Nederland.
1 0
AjaxDaniel
Alvarez is een prima speler, hij moet gewoon op CV staan en niet op het middenveld. Ik hoop dat hij tegen Lille op CV staat en vanaf dat moment niet meer weg te slaan is.
3 0
HStorm
Snap niet helemaal waarom die jongen zo wordt afgeschreven door velen. Net als Promes al lijken mensen uiteindelijk toch best het nut van die jongen in te zien nu ;-)

Behalve een neus voor de goal brengt hij lengte achterin en voor de goal en leert snel lijkt het. Hij kan na of met Martinez een gigant worden en bijna zeker ook als CV worden opgesteld als hij helemaal comfortabel is wat er sterk op begint te lijken want hij groeit verdedigend vind ik. Wordt op dit moment in zijn kracht benut en groeit met de week voor zover hij dat al niet deed voor zijn tijd bij Ajax want dat volgde ik niet. Ook voor zijn land belangrijk, hij gaat wel door terwijl sommigen hier blijven hangen. Een kwaliteit op zich. Hij is niet achterlijk en zal best de negatieve tendens hebben meegekregen. Net als bijv. Promes.
Martinez, Alvarez enz. lijken gescout te worden op mentale weerbaarheid en wilskracht naast uiteraard talent en leergierigheid en net wat ouder dan de jongste lichting die eraan komt zodat er wat eelt extra in het team bij kwam die er meteen zouden staan en niet teveel de jeugd in de weg zitten die er helaas nog net niet staan al kloppen ze aan. Er gaan spelers vertrekken al verwacht en hoop ik niet op een leegloop bij nog een goed seizoen.
Complimenten voor de aankopen tot nu toe, je kan echt niet anders zeggen.
5 0
Zuiderling
En toch....Neeeeee
0 -8
Sunny
Lijkt toch een soort neusje voor goals te hebben
5 0
insectenverdelg
Is er wl heel vaak bij aanwezig idd.
0 0