'Weet zeker dat hij een basisplaats zal veroveren'

BadembaBarrie, 14-11-2019 om 11:50, 7134 views, Telekomsport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De vader van Razvan Marin heeft er het volste vertrouwen in dat zijn zoon bij Ajax zal slagen. Dat vertelt Petre Marin in gesprek met het Roemeense Telekomsport. Volgens vader Marin is Razvan zelf ook nog altijd overtuigd van zijn eigen kwaliteiten, ondanks dat journalisten in Nederland hem al als miskoop hebben bestempeld. 

Marin kent een moeilijke start in Amsterdam. De voor 12,5 miljoen euro overgekomen middenvelder kreeg in de eerste wedstrijden van het seizoen nog het vertrouwen van trainer Erik ten Hag, maar wist niet te overtuigen en zakte terug naar de bank. Sindsdien heeft de Roemeens international bij Ajax alleen nog minuten gemaakt met enkele korte invalbeurten. 

Dit wekte voor velen het beeld dat de technische staf weinig vertrouwen meer heeft in Marin, maar volgens vader Petre is niks minder waar en geniet zijn zoon alle steun in Amsterdam. Hij twijfelt er dan ook geen moment over dat Razvan uiteindelijk een vast plekje op het middenveld zal veroveren. 'Ik weet zeker dat hij erin zal slagen om een basisplaats te veroveren bij Ajax.'

Denk jij dat Promes scoort en Oranje wint van Noord-Ierland? Zet in en krijg 3,10 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Flipper33
Weet het niet Jan Boskamp vond Marin niet echt in iets uitblinken vooralsnog ben ik het nog met hem eens
0 0
Babangida83
Jawel, in het box-to-box werk. Maar dan moet je nu net niet bij Ajax wezen.
0 0
markk
Net als Promes en Alvarez is het dom om hem nu al af te schrijven, ik snap dat de media dat doet voor de kijkcijfers maar het is dom dat fans daar in meegaan. Ik heb vertrouwen in de scouting van Ajax en denk dat hij tijd nodig heeft om aan zijn nieuwe rol op het middenveld te wennen. Ik denk dat hij gewoon wat vertrouwen nodig heeft en tijd nodig heeft om aan zijn rol als middenvelder bij Ajax te wennen.
0 0
Web
Marin is gewoon een goede voetballer, ik heb verschilden wedstrijden van Luik bekeken, toen hij voor Ajax koos, het is ook niet alleen maar een loper, iemand met een behoorlijke techniek, in speelpaleis en een heel goed schot, hij was ook de man van de vrije trappen bij Luik
Ten Hag kan ook nog eens goed met zijn wissels over weg, geeft iedereen het gevoel dat hij belangrijk is, en er bij hoort. Dat is ook een kwaliteit
Denk maar eens terug aan Riedewald, Tete, El- Ghazi, Bazoer en Dijks enz die trainer zag alleen de eerste 11, de rest telde niet mee.
2 -3
JanTa
Vroeger was de stap van Standard naar Ajax een stap vooruit maar nu is het een enorme sprong geworden de totaal andere voetbalvisie die Ajax erop na houd, dat maakt het moeilijk voor hem. Toch geloof ik ook dat Marin er wel komt maar hij heeft wat meer tijd nodig.
0 0
De Stift
Ik had Veltman en Labyad ook afgeschreven. Over Promes en zelfs Mazraoui had ik twijfels. Als Ten Hag een ding knap doet (en hij doet veel goed), dan is het wel spelers gemotiveerd houden. Ik verwacht dat Marin zijn waarde nog zal bewijzen.
2 0
de-Ajacied
Ja, zeg nooit nooit
0 0
wt4ajax
Zeg ook nooit nooit nooit.
0 0
Web
Hij kan heel goed met zijn wissel spelers, valt ze nooit af.
1 0
Hollister
Heb ook voldoen de geloof in deze jongen.. prima instelling, zeurt niet en werkt hard... kansen komen wel voor hem.. btw ik vind die keeper Maarten Paes van Utrecht zeker een optie om in de gaten te houden... is nu al verder als Scherpen.. ook eerste keeper bij Utrecht en Jong Oranje... zit net een reportage van hem te bekijken maar goed gastje
1 0
FerdiZ
is ook 1,5 jaar ouder dan scherpen...
0 0
iammike
Ik denk dat die dat volgend seizoen ook gewoon is.
0 0
Boerrigter
Ja, mijn ouwe gelooft er ook nog wel heilig in dat ik op 32-jarige leeftijd bij Ajax 1 kom te spelen
1 -4
MK77
Hopelijk gaat hij vlammen tegen Lille
0 0
Ajaxadept
Zoals met meerdere spelers van buitenaf, eerst wennen aan het Ajax systeem! Deze speler is goed en het spelletje echt niet verleerd.
1 0
nicholas87
Mag het tegen Lille uit laten zien, middenveld Marin donny ziyech.
2 0
ram
Beetje weinig balans, denk je niet?
0 0