Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ünüvar trots op halve finale: 'Geweldig'

FinnDekker, 12-11-2019 om 12:30, 5973 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De kracht van Oranje O17 is de saamhorigheid in de ploeg. Dat is althans wat Naci Ünüvar aangeeft in gesprek met de NOS. De talenten staan in de halve finale van het WK.

Ünüvar had een aandeel in de zege in de kwartfinale, onder meer met een goal op aangeven van Sontje Hansen. 'Of ik hem heb bedankt? Op het veld drie keer na mijn goal en na de wedstrijd ook nog een paar keer. Onze kracht is dat wij allemaal één zijn. Dat zie je als iemand scoort, hoe we dan als team met elkaar juichen. Iedereen is blij voor elkaar.'

In de halve eindstrijd wachten de leeftijdsgenoten van Mexico. 'Mooi toch, je speelt een WK en je staat in de halve finale. Dat is geweldig.' De andere halve finale wordt gespeeld tussen Brazilië en Frankrijk. Donderdag is de halve finale, zondag de finale. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
niet blij zijn met halve finale! focus op finale halen! en jongens, prima gespeeld, alleen: laat niet zulke enorme gaten op t middenveld vallen en de linies iets dichter op elkaar! veel succes, en t is ontzettend leuk om naar jullie voetbal te kijken.....
0 0
AnsB
Het was zonneklaar dat Hansen persé wilde dat Ünüvar zou scoren. Gelukkig lukte dat de tweede keer. Ik vond dat ontroerend om te zien. Ook omdat Sontje topscorer van het toernooi kan worden.
Ik hoop heel erg dat dit doelpunt Ünüvar over het dode punt heen helpt in dit toernooi.
Maar hoe het ook afloopt, ik denk dat dit WK een geweldige leerschool en ervaring is voor de spelers. Ook voor Ajax een hele goede zaak dus.
Heb veel zin in die halve finale die gelukkig weer op een gunstige tijd wordt gespeeld.
5 -1
Pheadrus
Tja, Unuvar moet over een "dood punt" heen komen. Alsjeblieft zeg. Hij heeft onze verwachtingen al jaren telkens overtroffen. Nu even niet. Laten we dat nu niet als een dood punt bestempelen.
3 -2
MisterAFCA
Ni even het “kleine” WK binnenslepen en over een paar jaar voor het echie in die mensonterende woestijn.
0 0
MisterAFCA
Nu
0 0