Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax achterna gereisd door vol uitvak

BadembaBarrie, 11-11-2019 om 12:00, 7028 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax kan in Lille rekenen op de steun van een vol uitvak. Ajax Life meldt maandag dat de wedstrijd uitverkocht is. Zaterdag begon de kaartverkoop voor seizoenkaarthouders met EU+ recht en zodra maandagochtend ook de seizoenskaarthouders met normaal EU recht mochten kopen, was het vak binnen een uur vol.

Voor de op één na laatste uitwedstrijd in de Champions League waren in totaal 2589 kaarten beschikbaar. Het feit dat het uitvak in Londen verplicht leeg moest blijven, zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld in het tempo waarin de wedstrijd uitverkocht raakte.

In Groep H van het miljardenbal staat Ajax momenteel samen met Valencia en Chelsea bovenaan. Allen haalden ze zeven punten uit vier wedstrijden. Lille staat ietwat moedeloos onderaan met slechts één puntje en strijdt tegen Ajax dus voor haar laatste kans op Europese overwintering. De wedstrijd tussen OSC Lille en Ajax is op woensdag 27 november om 21:00 uur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
die steun kan t team wel gebruiken. Lille niet onderschatten, en we missen wel even de 'onmisbare' Blind
1 0
WijZijnAjax
Binnen een uur? Al na een paar seconden zaten alle kaarten al in de winkelmandjes. Ook na 20 minuten (die tijd kun je gebruiken om een bestelling te kunnen afronden) geen kaart meer te krijgen. Zelf op de laptop wel een kaart kunnen scoren, maar tegelijkertijd op de iPad voor mijn maat op zijn account lukte het na een paar seconden (ondanks verschillende pogingen) dus al niet meer.

Logisch natuurlijk als de vraag veel groter is dan het aanbod, maar lijkt me inderdaad hoog tijd dat er een splitsing kom in EU-recht.
0 0
Rik428
onzin. Omdat er een keer een paar mensen achter het net vissen hoef je echt niet een heel systeem op de schop te gooien
0 -1
WijZijnAjax
Toevallig ook een kaart?
1 0
MisterAFCA
Jammer voor de Ajacieden die het niet gelukt is. Veel van mijn maten hebben ook pech. Gelukkig ben ik er weer bij :)
0 0
Red Devil
Ik had niet anders verwacht.
Lekker relaxed met de trein die kant op.
0 0
trainerdv
Ook met de trein? :)
1 0
tyzinho
Alleen als ie op groene stroom rijdt!
0 0
Labrador
Heel veel mensen hebben geen kaart. De kloof tussen EU + en gewoon EU is te groot. Veel jongens die ik ken pissen nu naast de pot terwijl ze vorig jaar 3 a 4 EU wedstrijden hebben meegepakt. Ze hebben nu evenveel recht als iemand die alleen naar Luik uit is geweest. Dat is gewoon krom.
1 0
f*ck010
Als ze vorig jaar 4 keer zijn geweest zullen ze dit jaar waarschijnlijk ook al een potje hebben meegepakt, Apoel was ook niet uitverkocht. En zo is de verhouding tussen een NL uitkaart met 2 bezoeken en NL plus met meer dan 11 bezoeken ook heel scheef...
0 0
Rik428
Ach hou op. Iedereen pist weleens naast de pot. Volgende keer meer geluk, maar laat dat gehuil nou toch eens een keer ophouden zodra iets niet in iemands voordeel werkt
0 -2
Labrador
Dus iemand die vorig jaar 1 potje heeft bezocht heeft evenveel recht als iemand die er vorig jaar 4 heeft bezocht? Wat F*ck010 ook zegt: De kloof tussen NL en NL is ook te groot. Zelfde verhaal.
1 0
Joker
Iemand die 3 of 4 keer dagen vrij neemt om naar spanje italie te gaan , staat niet gelijk aan iemand die 1 keer naar luik is geweest.

Het was logisch geweest en om dit jaar eu op twee wedstrijden te zetten na zoveel wedstrijden, dat is geen gehuil in mijn ogen maar een realistisch optie.

Ik zou stevig balen als ik 4 keer geweest ben, en je nu weet dat er mensen die alleen naar luik zijn geweest wel een kaartje hebben. maar goed ik hoef niet te balen ;)
1 0
Rik428
Ach dat gelul over wie er beter is en wie het meer verdient. Ik heb vorig jaar o.a. voor mijn leven zitten bidden in Kiev, moet ik nu voorrang hebben op iemand die alleen naar Spurs is geweest? Jullie doen met alsof het een lijdensweg is om een uitwedstrijd te bezoeken, waarvoor je dan weer beloond moet worden met een nieuwe lijdensweg. Om vervolgens aan iedereen te kunnen vertellen wat een goede supporter je wel niet bent. Stel ijdeltuiten. Wees blij dat je in de positie bent om 4 keer te kunnen gaan, de volgende keer heb je meer geluk, deze keer is de kans blijkbaar door iemand anders gegrepen. Volwassen worden jongens!
0 -1
Labrador
Ik baal ook niet. Ik heb EU :) De optie die jij nu aanhaalt zou al een stap in de goede richting zijn.
1 0
DeBaarsjes
Was te verwachten met 900 EU+ en 5000 EU... nu hopen op een mooie awayday!
0 0
Stone020island
Ja duh
0 0