Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ten Hag maandag in gesprek met toptrainers

BartVeenstra, 11-11-2019 om 08:05, 12343 views, De Volkskrant |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag neemt maandag in het Zwitserse Nyon deel aan het UEFA Elite Clubcoaches Forum. Daar zal hij praten met enkele grote trainers uit de voetballerij, zoals Jürgen Klopp, Zinédine Zidane, Carlo Ancelotti en Maurizio Sarri, zo schrijft de Volkskrant.

'We zullen praten over tal van technische onderwerpen', zegt Ten Hag in de ochtendkrant over de vergadering. 'Het zal ook gaan over de transferperiode en de VAR. Ik zal een aantal ervaringen inbrengen', aldus de trainer van Ajax.

Met die ervaringen zal hij wellicht doelen op de wedstrijd tegen Chelsea, zo schrijft de Volkskrant. Na dat duel liet Ten Hag niet blij te zijn met bepaalde arbitrale keuzes. Zo kregen Daley Blind en Joël Veltman in één moment beiden hun tweede gele kaart en bovendien kreeg Chelsea ook nog een strafschop.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bky
Fout in titel moet zijn:

"Klopp, Zidane, Ancelotti en Sarri in gesprek met toptrainer".
1 -1
trainerdv
Hands regel (eventueel in combinatie met met VAR)... Het valt niet meer uit te leggen. Chelsea wel een penalty (en geel). Manchester City gister geen penalties.
0 0
Simpelishetmoeilijkst
Misschien kan Ten Hag iedereen ervan overtuigen, dat die VAR het voetbal kapot maakt.
0 -2
OpaVerteld
ETH op het spreekgestoelte: "Now...say my name"
Collega's: "....Heizenberg..?"
ETH: "You're god damned right"
https://www.youtube.com/watch?v=fHKrCs1rFRI
0 -1
AFCA.
Ik neem toch aan dat Erik daar een lezing en masterclass van een aantal uur gaat geven aan deze zogenaamde toptrainers? Wat hebben ze nou gepresteerd dan?
1 -1
036AFCA97
Hopelijk overtuigt Erik Zidane om Asensio of Vinicius een seizoennetje deze kant op te sturen. ;)
1 -1
AFCAMM
Fijn voor die jongens, misschien kunnen ze iets leren van Erik.
2 -1
Draufgänger
Ik mis van Bommel in dit rijtje.
2 -1
Cisco2
K vind dat "Top" trainers toch altijd een beetje een verkeerd gebruikte term. Ze zouden in dit geval beter kunnen zeggen: Trainers van topteams.
3 -2
Schip
Eens. Zonder dat overigens op TH te willen betrekken.

Je zult trouwens zien dat iedereen het met TH eens is dat een drie dubbele bestraffing waanzin is en waarschijnlijk ook tegen de instructies en afspraken van het scheidsrechterskorps bij de nationale bonden en mogelijk zelfs de UEFA, maar met dat soort steunbetuigingen koop je dus nog geen natte wind.
1 0
Cisco2
Zeker, Ten Hag is een Toptrainer. Maar Zidane niet, die van Barcelona ook niet, die van PSG ook niet.

Die laten een ploeg niet beter voetballen. Je geeft ze top materiaal en ze winnen van mindere teams. In de CL als ze tegen gelijkwaardige teams spelen dan vallen ze door de mand.
2 -1
fc Barcelona_ke
Erik, vraag ook over VAR: buitenspellijn verplicht latennzien! Promes tegen chelsea wel, aziz van chelsea tegen ajax niet. Onacceptabel!
1 0
Rentokill
Nou inderdaad zeg! En zeg meteen ook effe dat Rentokill op AS het de hele tijd over afschaffen van buitenspel in de 16 heeft.
0 0
Tecmessa
Leuk dat die andere trainers de kans krijgen om wat te leren van Erik! ;-)
11 -1
Mikee
Haha inderdaad!
1 -1
Loek14
Mooi goed! Goed om te zien dat Ten Hag hiervoor wordt uitgenodigd en ook daadwerkelijk gaat. Zijn ervaringen met de VAR kan die zeker delen....
6 -1