Schuurs en Scherpen wel, Lang en Pierie niet bij Jong Oranje

BartVeenstra, 08-11-2019 om 14:05, 4148 views, Ons Oranje |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi heeft Kjell Scherpen en Perr Schuurs geselecteerd voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Gibraltar en de vriendschappelijke interland tegen Jong Engeland.

Noa Lang en Kik Pierie werden nog wel opgenomen in de voorselectie, maar ontbreken nu in de definitieve selectie. Oud-Ajacied Daishawn Redan stond eerder op de voorlopige lijst van Oranje O19, maar door het doorschuiven van Myron Boadu kon ook Redan een elftal doorschuiven. Verder behoort ook Kaj Sierhuis, door Ajax verhuurt aan FC Groningen, tot de selectie van Jong Oranje.

Jong Oranje speelt op donderdag 14 november een EK-kwalificatieduel met Jong Gibraltar. Enkele dagen later, op dinsdag 19 november, speelt men op De Vijverberg in Doetinchem tegen de leeftijdsgenoten van Engeland.

Denk jij dat Ajax met 3-0 van FC Utrecht wint? Zet in en krijg 8,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PeterVKV
Vreemd dat Lang niet is geselecteerd terwijl Stengs naar Oranje is.
0 0
Web
Zegt misschien wel iets?
0 0
altijdwelwat
Lang was in de interland tegen Cyprus in september nog 2 klasse beter dan Stengs , die toen terecht gewisseld werd. Toen kwamen ze net alle 2 uit de voorbereiding , het enige verschil is dat Stengs daarna 1200 minuten op het hoogste niveau heeft gespeeld en Lang 28 minuten. Tel uit je winst ....
0 0