Álvarez weer opgeroepen voor Mexico

BartVeenstra, 08-11-2019 om 08:35, 2269 views, FMF |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nadat Edson Álvarez in de vorige interlandperiode nog rust kreeg van de Mexicaanse voetbalbond is hij nu voor de komende twee Nations League-wedstrijden wel opgeroepen. De middenvelder van Ajax behoort tot de selectie van Mexico, zo maakt de bond bekend via de officiële kanalen.

Mexico speelt op 15 november tegen Panama, waarna op 19 november de wedstrijd tegen Bermuda wacht. Waar er in Nederland nog altijd veel te doen is om de positie van Álvarez zien de Mexicanen hem als een middenvelder.

Voordat Álvarez zich in Mexico zal melden, speelt hij met Ajax eerst nog tegen FC Utrecht. Aankomende zondag komt de club uit de Domstad op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Het duel begint om 12.15 uur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hagmag
Mexicanen zien hem ook als middenvelder ??
Waarom heeft Ajax precies deze speler gehaald vraag ik mij echt af.
0 -4
louis60
Lange vluchten heen en weer Zuid-Amerika. Jetlag. Schoppende tegenstanders. Die komt niet fit terug voor belangrijke wedstrijd tegen AZ.
0 0
Suarez16_
Als hij van een interlandperiode tussen 10-17 november op 15 december 4 weken later niet fit is dan is er wat goed mis met hem.
0 0
Middenweg401
Ach, hij is toch geen basisspeler. Het middenveld is wel gevonden nu. Wel klote dat het tegen Lille weer op z'n kop moet, want ik vermoed dat ze Martinez achterin willen hebben.
0 -1
mvdk
Natuurlijk wel, het is geen Hollander ;-).
2 0