Nederland niet in gevaar op coëfficiëntenranglijst

FinnDekker, 07-11-2019 om 23:20, 3977 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ondanks de magere score in Europa, met slechts één winstpartij, heeft Nederland een prima midweeks programma achter de rug wat betreft de coëfficiëntenranglijst. Nederland pakte 0,8 punten. 

Nederland begon donderdag goed, vanwege de grote overwinning van AZ. De Alkmaarders strooiden met goals tegen FC Astana: 0-5. PSV deed het vervolgens minder goed. De Eindhovenaren begonnen goed aan het duel met LASK, maar verloren uiteindelijk ruim met 4-1. Tot slot wist Feyenoord een punt te pakken tegen Young Boys in eigen huis: 1-1.

Ajax deed het redelijk deze week. De ploeg van Erik ten Hag leek dinsdag drie punten te halen op Stamford Bridge tegen Chelsea, maar moest het na twee rode kaarten en twee penalty's doen met een punt.

Concurrent België pakte eveneens 0,8 punten en dus blijft die afstand van 2,15 hetzelfde. De drie achtervolgers (Oekraïne, Turkije en Oostenrijk) pakten daarentegen minder punten, hetgeen goed is voor Nederland.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
Co Efficient. Staat hoog op t lijstje van Marc om Erik op te volgen.
2 0
Scarrd
hoeveel punten nu misgelopen door de wedstrijd(en) tegen Chelsea?
0 0
Beffie
pisvee en die kakkerlakken zijn een schande voor het Nederlandse voetbal.
2 -4
strafschop
Ajax 12.0
AZ 10.5
PSV 9.5
Feijenoord 6.5

Alle clubs presteren bovengemiddeld.
6 0
Redrum
Als je kijkt naar wat Feyenoord normaal presteert dan hebben ze nu Europees gezien gewoon een droomseizoen. Misschien pakken ze zelfs nog wel een puntje thuis tegen de Rangers ook he!
0 0
SilverHaze
Daar gaat het niet om. Dit soort wedstrijden moeten zekerheidjes zijn. Immers moet er een gat gedicht worden met de Belgen.
0 0
Amsteraaij
je hebt gelijk. er moet een gat gedicht worden. maar dat is met plek nummer 6. 7, 8,9 En 10 maakt qua plekken geen reet uit. qua aanzien wel. feitelijk 11 ook nog omdat de cl winnaar zich bijna altijd plaatst via eigen competitie.
0 0