Ten Hag: 'Onana kan één van beste keepers ter wereld worden'

GinoHaverkamp, 04-11-2019 om 21:15, 4776 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De ontwikkeling van André Onana en Noussair Mazraoui kan rekenen op de complimenten van Ajax-coach Erik ten Hag. Vooral de prestaties van Onana stemmen de 49-jarige Haaksberger tevreden.

'Hij is één van onze sleutelspelers', zegt Ten Hag aangaande Onana. 'Keepers zijn belangrijk voor het succes. Hij heeft in de Eredivisie, maar zeker ook in de Champions League erg goed gespeeld. Hij is écht goed. Hij is jong en doet steeds meer ervaring op. Hij kan één van de beste keepers ter wereld worden.' 

Over Mazraoui is de oefenmeester wat kritischer. Al verwacht hij dat de verdediger annex middenvelder herpakt. 'Dit seizoen is nog niet zo goed voor hem, maar de laatste weken komt hij er meer door en verbetert hij zich steeds meer.' Volgens Ten Hag is dat alleen maar goed. 'We hebben een sterk team en met hem een extra speler. Ik ben er zeker van dat hij dit jaar goed gaat presteren.'

Denk jij dat Hakim Ziyech scoort en Ajax wint van Chelsea? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Hij is al een van de beste keepers
2 0
ETM
Puur op basis van zegmaar 'gehechtheid' is dit de speler die ik het meest zou missen, denk ik.
0 0
Joseph
Keepers in de absolute top zijn altijd moeilijk te beoordelen, ik zou niet weten voor wie we Onana zouden moeten ruilen om er minder tegen te krijgen.

Onana is al 1 van beste keepers ter wereld. Dat lijstje bestaat uit misschien 5 tot 10 keepers en die ontlopen elkaar niet zo veel.
0 0
GvanderK
Onana is sowieso al top 5
0 0
Cupmetgroteoren
Soms heb ik het idee dat het keepen onana te makkelijk afgaat en dat ie tegenwoordig alles op 80 procent doet zonder zich al te veel in te spannen. Zo goed is hij blijkbaar nu al.
1 0
AFCAMM
Dat hoop ik niet, voor hem, want er is nog best ruimte voor verbetering. Dat tijdrekken is tot een bepaald punt acceptabel, maar daarna verspeelt hij de bal te vaak, door hem gewoon wild naar voren te trappen, recht in de voeten van een verdediger of middenvelder van de tegenpartij. Als hij de bal gewoon naar één van onze compleet vrijstaande verdedigers speelt, dan kunnen die ook prima tijdrekken, zonder risico op een kaart of extra tijd en zonder balverlies. Dat mag ‘ie van mij nog best even leren. Verder is het een geweldige keeper. Maar dit gedrag heeft ons vaker pijn gedaan..
0 0
mgtow
Gemiddelde eredivisie speler schiet dan ook als een mietje.
1 0
ram
Dan hoop ik dat hij die extra 20% gebruikt om zijn uittrappen te verbeteren...
0 -1
BrandjeXL
Kan? Dat is hij al. Hoort zeker bij de top 5.
1 0
rodnet
Lijkt mij ook
0 0