Brobbey mee met Ajax O19 naar Londen

BadembaBarrie, 04-11-2019 om 14:40, 5120 views, AFC Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Brian Brobbey is terug in de selectie van Ajax Onder 19 voor het uitduel met de leeftijdsgenoten van Chelsea in de UEFA Youth League. Enkele andere bekende namen zoals Sontje Hansen en Naci Ünüvar, ontbreken nog wel in verband met hun deelname met Oranje aan het WK Onder 17. 

Voor Brobbey kan het zijn eerste wedstrijd in ruim twee maanden tijd worden. De spits kampte met een enkelblessure, die hem naast wedstrijden van Jong Ajax en Ajax Onder 19 ook deelname aan het WK Onder 17 kostte. Hij is nu dus weer hersteld en kan wellicht minuten gaan maken als de Onder 19 van Ajax en Chelsea het dinsdag om 16.00 uur tegen elkaar opnemen.

Selectie Ajax O19

Issam El Maach
Harm Dieker
Daan Reiziger
Eja Dakriet
Liam van Gelderen
Nordin Musampa
Terrence Douglas
Julius Dirksen
Kian Fitz-Jim
Enric Llansana
Donny Warmerdam
Max de Waal
Jaymillio Pinas
Brian Brobbey
Joshua Pynadath
Damjan Dostanic
Tunahan Tasci
Ar'jany Martha
Filip Frei

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trodat4030
Ik denk dat het zoiets gaat worden:

El Maach;
Frei, Van Gelderen, Musampa, Douglas;
Warmerdam, Llansana;
De Waal;
Tasci, Dostanic/Brobbey, Pynadath.

Of Dostanic of Brobbey begint ligt aan de fitheid van Brobbey, maar ik denk dat hij op de bank begint. Hij is er natuurlijk een behoorlijke tijd uit geweest en de kans bestaat dat ie niet eens 1 volle helft kan spelen en je wil niet voor rust al wisselen. Heb je wel een geweldige supersub trouwens.. Verder hoop ik stiekum op Dirksen op LCV, ben heel erg gecharmeerd van die jongen en zie het niet zo in Musampa, al is Musampa nu nog wat verder, dus denk dat die gewoon zal spelen. Ook Fitz-Jim zou ik graag minuten zien maken, slimme en subtiele speler, doet me denken aan Eiting en Llansana op dat vlak. Misschien kiest Heitinga nog voor Pinas op de flank ipv Tasci of Pynadath, die is een stukkie sneller en fysiek wat sterker, maar minder technisch. Ligt er een beetje aan wat John daar graag wil zien. Als je ziet wie er allemaal ontbreken is dit wel een logische selectie.
0 0
Ajax27
Ik blijf het echt zo raar allemaal vinden... Waarom lijnen ze die speelkalenders niet fatsoenlijk uit met elkaar. Een WK middenin het seizoen... gewoon raar. Allemaal mooi voor de ervaring van die jeugdspelers, maar daardoor essentiële wedstrijden bij je eigen ploeg missen waaronder de CL voor het hoogste jeugdelftal, tjah.
0 0
trodat4030
Wij bij Ajax zijn degenen die de dingen anders doen dan anderen. Het WK o17 hoeft natuurlijk helemaal niet te bijten met het o19 YL toernooi. Wij zijn degenen die o17 spelers in o19 opstellen, daar gaat de UEFA niet rekening mee houden, want zijn weinig clubs die dat zo doen. En al helemaal niet met 8 spelers die naar dat WK gaan. Dat is het nadeel van doorschuiven, dat moet je op de koop toenemen.
0 0
Ajax27
Oh dus je wilt zeggen dat de KNVB en de andere bonden hun o17 competities wél hebben stilgelegd omdat hun topteams in oktober/november een WK aan het spelen zijn?
0 0
wolterx
Dakriet erbij is wel bijzonder, stond eerst niet ingeschreven volgensmij. Net als Yah en Van Axel Dongen toegevoegd aan de lijst. Misschien dat we Van Axel Dongen dan nog debuut zien maken dit seizoen, zou mooi zijn. Heerlijke buitenspeler. Nu is nog te vroeg maar wel leuk dat Ajax hem nu heeft ingeschreven voor YL.
1 0