Taylor: 'Gaan pas over twee weken terug'

FinnDekker, 04-11-2019 om 14:50, 4984 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kenneth Taylor denkt dat Oranje O17 nog wereldkampioen kan worden in Brazilië. De eerste twee groepsduels gingen verloren, waardoor de knockout-fase maar met de hakken over de sloot werd gehaald. Maar desondanks heeft de Ajacied vertrouwen.

'Ja, we gaan ons best doen', vertelt Taylor in een video op Instagram met de NOS. 'We zitten nu in een goede flow. Het vertrouwen is nooit weggeweest. Zonder grappen. Anders hadden we ook niet zo tegen Amerika gespeeld. Pas over twee weken zitten we terug in het vliegtuig.'

Op het eindtoernooi doet Taylor overigens niet veel anders qua voorbereiding dan normaal. 'Heel relaxt. Ik slaap ook altijd nog een uurtje.' Zijn eetgewoonten zijn overigens wel ietwat raar. 'Ik eet mijn pasta droog, zonder saus. De groenten liggen ernaast. Haha ja, ik ben een moeilijke eter.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Moeilijke eters halen de top niet, kan hij mooi aan werken als hij over 2 weken terug komt.
1 -5
AFCAMM
Pasta zonder saus.
Bijzonder, maar het lijkt me niet iets dat iemand zal belemmeren in het sporten.
2 0
wolterx
Opzich is het voorbeeld dat hij geeft helemaal niet erg, als je eetpatroon van sommige atleten ziet dan schrik je toch. Steeds vaker gaan ze ook vegan, dat verbaasde me. Maar ze werken al met diëtisten etc dus ga er maar vanuit dat de club ze daarin stuurt.
5 0
trodat4030
Kan me niet voorstellen dat het gezond is. Je bent een mens en die is van nature een omnivoor. Je hebt de voedingstoffen die in vlees zitten gewoon nodig. Zeker als je topsporter bent. Maar misschien ben ik te argwanend.
0 -1
Rufus
Alle voedingsstoffen die je nodig hebt komen uit groente, granen, noten, peulvruchten en fruit.

Pas een nieuwe documentaire uitgekomen over veganisme en topsport. “The game changers” erg leerzaam. Zelf was ik al een jaar bezig met de overgang van vlees eten naar vegetarier en nu dan veganist sinds een maand. Ben in voorbereiding op een ironman volgend jaar zomer en het helpt me echt. Ik merk dat ik sneller herstel en vrijwel nooit echt vermoeid ben een dag na de training. Wat betreft eiwitten die kunnen alleen aangemaakt worden door planten en door dat dieren planten eten komt het in het vlees terecht.
1 -1
koenos1
Gamechangers is al door tal van (juiste) studies onderuit gehaald. Plantaardige eiwitten bevatten geen volledig aminzouurprofiel, waardoor je herstel niet optimaal is. Ik ben zelf een (natural) bodybuilder die thuis is in de wetenschap omtrent voeding en training, dus ik weet waar ik over praat. Mensen die alles klakkeloos overnemen van Gameschangers gaan uit van een documentaire.waarin ze aanhalen dat Nate Diaz, Connor Mcgregor versloeg door zijn vegan levensstijl.
Dit is wat bevestigingsbias wordt genoemd. Als je specifiek op zoek bent naar gevallen om te 'bewijzen' wat je al gelooft, vindt je ze natuurlijk. Één grote grap!
1 0
Aeter
Je komt zelf anders niet met echte argumenten, behalve dat plantaardige eiwitten geen volledig aminozuurprofiel hebben. Dat is gewoon bullshit. Eiwitten zijn niets minder dan aminozuurketens. Eiwitten worden dus samengesteld en weer afgebroken tot aminozuren. Alle benodigde aminozuren en eiwitten zijn tot je beschikking als veganist, dus je komt niks te kort als je de juiste dingen eet. Ik ben overigens geen veganist.
0 0
afcas
Als je je erover gaat inlezen is het niet eens zo verbazend dat steeds meer sporters overgaan op veganisme. Uiteindelijk is het gewoon beter zolang je het goed doet. Want ook met een vegan voedingspatroon kun je natuurlijk nog genoeg troep eten.
1 -2
trodat4030
Moet je ook ff goed kijken of hetgeen je leest van een onafhankelijk persoon komt of van een overtuigd veganist natuurlijk. De laatste zal bij hoog en laag beweren dat het perfect hetgeen hij/zij doet en nimmer toegeven dat het stiekum niet helemaal geweldig is allemaal.
0 0
afcas
Als je 1 bron neemt doe je het sowieso fout natuurlijk. Je moet nooit blind vertrouwen op 1 iemand of 1 onderzoek.
0 0