Oranje O17 in achtste finale tegen Nigeria

BadembaBarrie, 04-11-2019 om 08:20, 5279 views, |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Oranje Onder 17 neemt het op tegen de leeftijdsgenoten van Nigeria in de achtste finale van het WK Onder 17 in Brazilië. De ploeg met onder anderen Ajacieden, Naci Ünüvar, Sontje Hansen en Kenneth Taylor in de gelederen, plaatste zich als een van de beste nummers drie voor de volgende ronde.

Oranje verloor de eerste twee duels en moest daardoor tegen de VS nog alle zeilen bijzetten om een vroegtijdige uitschakeling te voorkomen. Door een 4-0 overwinning in die wedstrijd en een positief resultaat van Argentinië tegen Tadzjikistan in groep E werd de volgende ronde alsnog gehaald. 

Nigeria schoot met zes punten uit twee duels uit de startblokken in groep B. Met deze resultaten stelde het kwalificatie voor de achtste finale al vroeg veilig en stond er in de laatste wedstrijd weinig meer op het spel. Ondanks een nederlaag in die wedstrijd, eindigden de West Afrikanen als eerste in de groep. De wedstrijd tussen Oranje en Nigeria wordt gespeeld in de nacht van dinsdag op woensdag om 12 uur. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gonzalez75
Nigeria onder 17. Hoevelen van hen zijn ook daadwerkelijk onder 17?
1 0
ajaxdordtt
Gemiddelde leeftijd van 24.
0 0
DeKenner
Ik heb het voor je opgezocht, 14 zijn er onder de 17 en 7 zijn er 17. Op papier dan. Verder voetballen er 2 in Engeland en de rest in Nigeria.
0 0
Aad82
achtste finale man en niet kwartfinale!
2 0
BadembaBarrie
Thanks! Aangepast.
0 0