Ajax op één plek gewijzigd: Mazraoui vervangt Dest

JesseTH, 01-11-2019 om 18:55, 4476 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag heeft zijn opstelling ten opzichte van de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op één plek gewijzigd. Het is Sergiño Dest - die al langere tijd met pijntjes kampt - die plaatsneemt op de bank, terwijl Noussair Mazraoui tot de basiself toetreedt tegen PEC Zwolle.

André Onana is zoals altijd 'gewoon' de leider achter de defensie van Ajax. Het is dus Mazraoui die aan de rechterkant van die defensie plaatsneemt, terwijl Joël Veltman en Daley Blind het centrale duo zullen vormen op bezoek in Zwolle. Nicolás Tagliafico is ook vrijdagavond de vaste linksback van Ajax.

Op het middenveld kiest Ten Hag er opnieuw voor om Donny van de Beek in de controle naast Lisandro Martínez te posteren. Voor het tweetal staat het aanvalstrio Hakim Ziyech, Quincy Promes en David Neres, waardoor een groot aantal positiewisselingen in de lijn der verwachting ligt. Dusan Tadić is ook vrijdag de aanvalsleider als spits.

Volledige opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Martínez; Neres, Ziyech, Promes; Tadić.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MK77
Zou het misschien ook zijn dat Dest eea moet verwerken na zijn keuze?
0 -1
Pierre Heno
Zonder Alvarez en mèt Neres tegen Chelsea lijkt me ook al een betere optie.
0 0
Joseph
Ben heel benieuwd naar Mazraoui, was natuurlijk een volstrekt drama eerder dit seizoen. Hoop dat hij zijn vorm van vorig seizoen weer kan vinden. Dan zou hij ook een optie kunnen zijn naast Martinez.
0 0
Schip
Benieuwd. De vorige keren was het echt te vroeg en leek het nergens op. Als hij zijn vorm weer hervindt zie ik hem graag in de basis.
0 0
ram
Logisch, Dest gaf laatst al aan moe te zijn. Ik had op iets meer roulatie gehoopt. Maar nu maar hopen dat het mogelijk is e.e.a. te wisselen bij een vroege voorsprong. Al vrees ik dat Erik weer erg laat zal wisselen.
0 -1
Libero
Laatste keer dat Nous basis stond was het, zacht gezegd, een dissonant. Kan me voorstellen dat ten Hag het even wil aankijken.
1 0
MK77
Ja maar toen was het hele elftal niet lekker bezig. Hopelijk kan hij weer in zijn ritme komen dan zou eventueel ook een optie voor op het middenveld zijn.
1 0
Libero
Ja heb je gelijk in, maar ik denk dat hij daar nogal veel aan bijgedragen heeft. Vind hem erg gemakzuchtig/ niet scherp in de omschakeling; hopelijk is het inderdaad vorm en fitheid.
1 0
MennoJerry
Ziyech weer 10 begrijp ik.hieruit? Goed idee, zou dit de nieuwe formatie zijn? op papier in elk geval een wereld elftal.
2 0
Weloveajaxxx
Agree
0 0