Weer veel Ajax-talent bij voorlopige selecties

FinnDekker, 30-10-2019 om 16:15, 3955 views, Ons Oranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Naast het Nederlands elftal en Jong Oranje spelen ook de jeugdelftallen van Nederland binnenkort interlands. Voor deze (oefen)duels zijn de nodige talentvolle Ajacieden opgeroepen. De voorlopige selecties zijn woensdag bekendgemaakt bij Ons Oranje.

Zo speelt de Onder 19 halverwege november twee oefenduels, tegen Mexico en Tsjechië. Namens Ajax zitten Daan Reiziger, Enric Llansana, Jurriën Timber, Liam van Gelderen, Nordin Musampa, Quinten Timber en Ryan Gravenberch bij de voorlopige selectie van 33 spelers.

Bij de Onder 20 zien we twee namen terug: Juan Castillo en Jurgen Ekkelenkamp. De twee Ajacieden nemen het - als ze daadwerkelijk de definitieve selectie halen - op tegen de leeftijdsgenoten van Frankrijk en Tsjechië. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wolterx
Om even aan te vullen, deze week was ook selectie o16 met 7 Ajacieden bekend gemaakt. Waaronder de jaar jongere Misehouy die nog o15 mag spelen. Verder van Axel Dongen, Van Bohemen, Setford (ook voor Engeland jeugdinterlands gekeept), Aning, Sarfo en Gooijer.
Bij o15 ook 10 Ajacieden met Agougil, Bijnoe, Easmon, Gesser, Speksnijder, Steur, Henry, Kalokoh, Rijkhoff en Vos maar dit is op de kandidatenlijst. Niet gek aangezien de o15 zonder puntverlies aan kop gaat en nu 10 wedstrijden op rij winnen af heeft gesloten
0 0
SpursAjax
Raar dat gravenberg nog bij de O19 zit...
0 0