Perez bezorgt Ajax zijn derde ster

highlow, 02-01-2008 om 23:17, 2558 views, highlow.nl |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Op oudejaarsavond moest ik natuurlijk nog even snel pagina 801 bekijken en daar stond een opmerkelijk bericht. Kenneth Perez per direct terug naar Ajax. Even dacht ik nog dat het de nodige alcoholische versnaperingen waren die mij noodlottig waren geworden, maar de volgende dag om een uur of elf stond het er nog steeds. En dan drink ik alleen maar koffie.

Wat een fantastisch, hoewel opmerkelijk, nieuws! Kenneth is en blijft een fantastische speler die het verschil kan maken. Vorig seizoen mochten we al kort genieten van zijn prachtige traptechniek en wonderschone doelpunten. Ik mag als supporter en tevens liefhebber van het spelletje dit soort spelers graag zien. Hij is een tikkeltje eigenwijs, soms briljant, af en toe onuitstaanbaar, maar bovenal een begaafde technicus. Kenneth Perez is ook een typische Ajax-speler, mede door bovenstaande kwalificeringen, want waren ze niet allemaal zo, de spelers die ik in mijn hart heb gesloten? Jari Litmanen: briljant, maar vaak geblesseerd. Wesley Sneijder: een grote bek, maar een genot om naar te kijken. Patrick Kluivert: soms afwezig, maar altijd belangrijk. Edgar Davids: een meedogenloze eigenheimer. Marco van Basten: een geniale dromer.

Ik kan nog wel even doorgaan met namen opnoemen, maar wat heeft het voor zin? Kenneth Perez misstaat niet in dit rijtje. Het blijft natuurlijk belachelijk dat je hem terug moet kopen van de gloeilampjes uit het Zuiden, omdat een blèrbek, die zich trainer noemt een persoonlijke vete met Perez uitvocht over de ruggen van de supporters. Hulde voor de moed van Martin van Geel en Kenneth Perez om deze stap te zetten, want zowel de media als alle negatievellingen op allerlei fora hebben natuurlijk nu hun mond vol over wanbeleid en allerlei verwante zaken. Ik vind het getuigen van lef als je je fouten durft toe te geven, want er was maar één man verantwoordelijk voor het voortijdige vertrek van Kenneth en dat was Henk ten Cate.

Henkie jokkebrok ten Cate liep over van clubliefde voor zijn
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flexlex
we winne uit meer als thuis
0 0
leike
niks is belachelijk.....gewoon klasse...henkie je zat dus knap verkeerd ......kenneth...ajax
0 0
rosumohan
gloeilampjes uit het zuiden whahahahaha
0 0
Kenneth127
Waarom zijn mond houden.

Hij mag wat mij betreft de boel aardig op scherp zetten. Als de rest daardoor lekker aggresief gaat ballen. Heerlijk!
0 0
Nelis909Ajax
mooi stuk en ben het ermee eens dat perez wel is de doorslagevende factor zou kunnen zijn of we meedoen vor het kampioenschap ja of nee, en mocht het zo zijn lang neus naar ten cate en koeman
0 0
lienden
Mooi stukkie en de waarheid helemaal mee eens!!
0 0
JWT
Indd!
0 0
LadyAJ
Misschien ben ik wel helderziend maar wist altijd dat Ten Cate weg zou gaan en dat Perez terug zou komen.Perez is en blijft mijn favoriet.En voor al degene die Perez hebben uitgescholden op deze site toen hij wegging jullie mond is lekker gesnoerd.
0 0
Michel93
Eerlijk gezegt denk ik niet dat je helderziend bent. Bij Ajax voetballen is héél iets anders als bij PSV. Bij Ajax MOET je presteren, dus zo gek is het niet dat hij bij de Eindhovenaren wel slaagt(wat hij niet gedaan heeft!). Dus ik begrijp je reactie niet! Van niemand hier zijn de monden gesnoerd omtrent Perez. Begrijp me niet verkeerd, ik ben een groot verstander van zijn komst, maar hij moet eerst hier nog slagen. Daarna kun je pas concluderen dat misschien een paar monden hier gesnoerd zijn, want volgens mij zijn hier genoeg mensen positief over hem! Waaronder ik!
0 0
Edwin
Wat is dit nu weer voor een stelling???
Denk je nu echt dat de druk om te presteren er bij PSV niet is??????? Als ik me niet vegis hebben zij de laatste paar jaar iets vaker met die schaal omhoog gestaan dan wij hoor. En derhalve ook iets vaker CL gespeeld (en soms niet eens onverdienstelijk moet ik tot mijn grote verdriet toegeven).... Ik denk dat de druk en het MOETEN presteren bij PSV gelijk is aan die bij Ajax.
Maar let op mijn woorden: Perez gaat het doen!!! Die gaat het verschil maken!!!!!!
0 0
Rogyros
Mee eens. De redenering dat je bij Ajax MOET slagen is net zo sterk bij psv. En dat hebben zij inderdaad de laatste vijf jaar meer bewezen dan Ajax. Maar daar gaat verandering in komen, zeker nu Perez en Davids weer terug zijn. En die drie punten zijn in te halen. We krijgen ze allemaal nog thuis!
0 0
tjocksonny
mooi geschreven!
0 0
Vinsane
ik ben zo fucking blij dat deze geweldenaar terug is! Zoals in dit stukje al is aangegeven voldoet hij volledig aan het profiel van ajacied. Ik vind het de beste speler die momenteel op de nederlandse velden rondloopt.
0 0
Chill
Topspelers naar Ajax? Ik zie dit helaas niet gebeuren. Die komen eerdags gewoon met spelers van het kaliber Sansoni (Vitesse) en Nalbantoglu (NEC). Ik verwacht eerlijk gezecht niet meer dan dit.
0 0
died2
beter dan een colin of een slecht spelende emanuelson
0 0
jodenzoon
perez een ster nee hoor kluivert davids stam v nistelrooy dat zijn sterren
0 0
Litmanenhimself
Ok.. jij snapt het dus niet
0 0
suarez020
mooi column en zeer terecht dat kenneth terugkomt getuigd toch ook van een ajax hart dat je die stap weer maakt
0 0
DeftonesJP
Als je 33 bent moet je spelen, dat is van een dermate groot belang dat het misschien boven clubliefde stijgt. En onder Ten Cate had hij geen speeltijd gehad zoveel was wel duidelijk.
0 0
Fred
In grote delen heb je gelijk. Het stuk is makkelijk te lezen. En inderdaad Perez zal er persoonlijk voor zorgen dat wij volgend jaar 3 sterren op ons shirt hebben staan. Met zijn passes en goals. Alleen dat Ajax zijn jeugdliefde is? Dat het puur aan Ten Cate lag? Als het daadwerkelijk je jeugdliefde is, had je niet zo makkelijk weggegaan. En of het helemaal aan Ten Cate lag? Je kan nou niet iedereen een basisplaats beloven, zeker niet met Sneijder, Gabri en later Davids in je selectie. Bovendien is het beledigen van de grensrechter in het verkeerde keelgat geschoten, en dat kan ik begrijpen.
Maar verder een goed stuk, met terechte optimisme en positief gevoel bij Kenneth Perez!
0 0
altijdajax
hij houdt tenminste de positiviteit erin. En bovendien heeft hij gelijk ook, perez is een prima speler. En oké hij wordt een beetje de hemel in geprezen maar aan gezeik op de komst van perez hebben we niks. Ik vind het prima dat perez terugkomt en hij is zeker iemand die het verschil kan maken.
0 0
Marciiano
Precies wat sebajax zegt hij heeft gelijk die Nasri is nu een topper aan het worden maar Ajax heeft niet naar de kromme geluisterd jammer genoeg maar zo heb je nog wel een paar spelers die geadviseerd werden maar niet gehaald werden maar wel door p$v en daar wel slaagde
0 0
OohwwJohnny
Zeker Weten !
0 0
nwhajax
geluk was AJACIED18MOKUM z'n opmerking over Galasek niet Sarcastisch......
0 0
HTC
Jah had al zo'n vermoeden maar wist niet zeker :P
Als ze nu Ronaldinho zeiden okee, maar bij Galasek had het serieus kunnen zijn. Vond het altijd een goeie speler
0 0
Litmanenhimself
Mooi verhaal
0 0
nwhajax
Frank Verlaat ook.
0 0
AJACIED18MOKUM
kvind het een mooi geschreve stukje
0 0
ttheo
laten we het hopen
0 0