Dest verwacht deze week bekendmaking interlandkeuze

JesseTH, 22-10-2019 om 21:10, 7388 views, YouTube |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Sergiño Dest verwacht deze week zijn keuze over zijn interlandtoekomst bekend te maken, zo laat hij weten bij het programma Bij Andy in de Auto op FOX Sports. Zijn afweging tussen Oranje en de Verenigde Staten houdt de voetbalwereld al enige tijd bezig, maar daar lijkt nu een einde aan te gaan komen.

De rechtsback van Ajax wil ten tijde van het interview met Andy van der Meijde nog niet kwijt wat zijn keuze zal zijn, omdat hij zijn voorkeur via de officiële kanalen van Ajax naar buiten zal brengen. Dest blijkt een jongen van zijn woord en houdt zijn lippen dan ook stijf op elkaar.

Waar de keuze van Dest ook op zal vallen, het is het gevolg van een stormachtige ontwikkelingen tijdens het huidige seizoen. De verdediger maakte zijn debuut tegen PSV in de Johan Cruijff Schaal en staat sindsdien op veertien officiële duels.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hagmag
Dest=Best.
0 0
Kaito
Waarom maakt hij hier zo een grote ding van? Ik ben het ondertussen gewend van de media, maar dat speler het zelf zo groot maakt heb ik nog niet eerder gezien. Vertel gewoon waar je hart ligt en move on! Kan je weer 100% met Ajax bezig.
0 0
Babangida83
Ik wens hem veel wijsheid. Denk dat hij bij beide landen veel kan toevoegen.
1 0