'Van Feyenoord naar Ajax is een gekke stap'

BartVeenstra, 18-10-2019 om 15:20, 8822 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voor Jurriën Timber was het in 2014 niet bepaald makkelijk om de overstap te maken naar Ajax. Destijds speelde het talent bij Feyenoord en zoals bekend ligt die overstap uiteraard wat gevoelig.

Hij weet nog goed hoe de jeugdtransfer tot stand kwam. 'Toen mijn moeder het vertelde, dacht ik wel van: wow! Het was leuk, maar in eerste instantie dacht ik: dit ga ik niet doen. Van Feyenoord naar Ajax is een gekke stap. We hebben toen een gesprek gehad en het zag er wel goed uit', aldus Timber, die ook doelen heeft voor dit seizoen, in gesprek met Ajax TV.

Zo wil hij minuten maken bij Jong Ajax en in dat elftal uitblinken. 'En een kans krijgen bij Ajax 1. Dat zou prachtig zijn. Nee, ik heb geen strijd met mijn broer (Quinten, red.). Als hij het zou zijn, zou ik het ook superleuk vinden.'

In onderstaande video gaat Timber ook in op zijn favoriete eten, zijn meest irritante teamgenoot, hetgeen waar hij het meeste geld aan uitgeeft, of hij een liedje zingt onder de douche, wie een standbeeld verdient, welke teamgenoot er dringend naar de kapper moet en met welke teamgenoot hij wel een dagje zou willen ruilen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Radie125
Beter zo dan andersom want dan weet je dat je echt nooit wat gaat voorstellen.
2 0
FlyingDutchMan
Nog niet helder wat nou zijn beste positie is.
0 0
Redrum
Over Feyenoord gesproken trouwens, de situatie daar begint steeds lachwekkender te worden. Ze halen voor 7 miljoen een verdediger uit Argentinië en ze weten daarbij te vermelden dat hij meer potentie heeft dan Martinez. Voor Feyenoord is het een evenaring van hun aankooprecord. Daar wordt dus ontzettend veel van verwacht. Vervolgens weigert Jaap Stam hem op te stellen. De geruchten gaan al dat hij er gewoon geen ene moer van kan. Hilarisch dit gewoon.
5 0
BrandjeXL
Dat hij beter is dan Martinez kwam niet van Feyenoord zelf maar van Kraay en anderen bij Fox
0 0
Redrum
Klopt, maar ze namen het maar al te graag voor waarheid aan bij Feyenoord.
0 0
MankeNelis
Een Magallàn 2.0 met het verschil dat 8 miljoen voor Ajax peanuts zijn.
0 0
Redrum
Haha, precies ja. Ook een groot verschil dat niemand bij Ajax dacht dat we een topper gekocht hadden toen we Magallan haalden. Bij Feyenoord dachten ze direct dat ze voor 7 miljoen de verdedigende equivalent van Messi gekocht hadden en daarmee alsnog voor de titel gingen spelen.
1 0
MrPink
De beste stap zul je bedoelen.
0 0
AFCAjax
omgekeerd zou het een gekke stap zijn, dit is een logische stap als je die kans krijgt.
0 0
mgtow
Gekke stap? Je gaat van een ouwe teringzooi met stokoud onkundig personeel naar state of the art faciliteiten en hoogopgeleid personeel.
3 0
Redrum
Je gaat van Varkensoord naar de Toekomst. Alleen dat gegeven zegt al meer dan genoeg denk ik. De rest spreekt sowieso voor zich.
3 -1
Daneman
lol
0 0
Labrador
AS, jullie spellen het woord geweldig verkeerd. Nu staat er gekke stap. Klinkt niet.
5 0