[Update] Marin hervat training eerder dan verwacht

BartVeenstra, 17-10-2019 om 14:45, 7361 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Razvan Marin en Nicolás Tagliafico sluiten om verschillende redenen later aan bij Ajax voor het derde blok van het seizoen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Amsterdammers hervatten donderdag de groepstraining in aanloop naar het volgende deel van deze jaargang.

Marin speelde afgelopen dinsdag met Roemenië een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen en om die reden sluit hij later aan in Amsterdam. Tagliafico is geschorst voor het duel met RKC Waalwijk en zodoende mag hij zich ook later melden op Sportpark de Toekomst. De oplettende volger heeft Tagliafico al gespot in het zuiden van Italië voor een mini-vakantie.

In het volgende blok wacht Ajax een interessant programma. De Amsterdammers nemen het zaterdag op tegen RKC Waalwijk, waarna woensdag de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea op het programma staat. Vervolgens wachten Eredivisiewedstrijden tegen Feyenoord en PEC Zwolle, waarna het elftal van trainer Erik ten Hag op bezoek gaat bij Chelsea. Het derde blok wordt afgesloten met een thuisduel met FC Utrecht op 10 november.

Update - 14.45 uur (17 oktober 2019) - Marin hervat training eerder dan verwacht

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is Razvan Marin wel alweer in training bij Ajax. Trainer Erik ten Hag gaf in het Algemeen Dagblad aan dat de Roemeen later zou aansluiten in Amsterdam, maar de middenvelder heeft donderdag 'gewoon' de training hervat. Dit blijkt uit beelden op het Instagram-kanaal van Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Dat wijst er op dat Marin er energie in wil steken om bij Ajax te slagen i.m.o.
Of dat gaat lukken is afwachten maar het is een prima uitgangspositie.
0 0
4-3-3
Zal wel Dest als LB worden en Mazraoui op rechts. met een hele kleine kans op Veltman als RB en Schuurs/Alvarez in het centrum. Al zou ik zelf eigenlijk wel willen zien hoe ver Castillo nu is. Martinez lijkt me geen optie; hij heeft juist minuten nodig om te groeien in zijn rol als middenvelder, bovendien was hij al vermoeid en als LB spelen is fysiek zwaarder dan VM.
0 0
Ajaxamsterdam0485
Nou Marin staat anders gewoon op het trainingsveld
0 0
Hagmag
Lijkt mij zeer verstandig, zeker voor Nicoooooh.
0 0