Tagliafico zondag niet in basis Argentinië

SJvanveen, 12-10-2019 om 21:00, 4608 views, Argentina |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nicolás Tagliafico komt zondag niet in actie namens Argentinië als het Zuid-Amerikaanse land het opneemt tegen Ecuador. Bondscoach Lionel Scaloni heeft de opstelling alvast prijsgegeven en bij de elf namen staat niet de naam van de linksback van Ajax. 

Doorgaans is Tagliafico een basisspeler bij Argentinië, maar tegen Ecuador mag hij op de bank plaatsnemen. Of dit met rust, tactische redenen of een blessure te maken heeft, is nog ongewis. Feit is wel dat het voor Ajax gunstig is. De Amsterdammers kennen drukke weken en hebben een aantal belangrijke wedstrijden voor de boeg staan.

Zo komt Chelsea naar Amsterdam voor het derde groepsduel in de Champions League en staat eind oktober ook de Klassieker tegen Feyenoord op het programma. Tagliafico, die steevast bij Ajax speelt, kan waarschijnlijk de rust goed gebruiken. Lisandro Martínez werd door toedoen van Ajax ook al niet opgeroepen voor Jong Argentinië. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
mooi zo, laat Donny ook gewoon maar zijn rust pakken dan als iedereen van Ajax bijna al niet gaan spelen
0 -2
Red Devil
Heel mooi kan hij mooi zijn rust pakken.
0 0
036AFCA97
Off topic:

Allemaal even lachen om deze tweet;

https://twitter.com/varkenoordfan/status/1183036909146267650?s=21
1 0
markk
Allemaal goed nieuws: Ziyech/Mazraoui spelen niet, Neres speelt niet, Onana op de bank, Alvarez speelt niet. Hoop dat het team goed is uitgerust dan spelen wij Chelsea helemaal scheel.
2 0
FlyingDutchMan
Lekkah!
0 0
JanBiesbos
Gunstig
0 0