Dilrosun glundert: 'Kijk in CL het liefst naar Ajax'

BVeenstra, 09-10-2019 om 11:05, 9455 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-jeugdspeler Javairo Dilrosun geniet ervan om naar Ajax te kijken. De buitenspeler maakt op dit moment furore bij Hertha BSC in de Bundesliga, maar zijn oude club volgt hij nog altijd op de voet.

'Ja, het is heel leuk om naar Ajax te kijken', zegt de aanvaller in gesprek met Veronica Inside. 'Ze doen het heel goed in de Champions League. Als er Champions League is, kijk ik het liefst naar Ajax. Ze spelen goed en verzorgd voetbal.'

Ajax won vorige week met 0-3 bij Valencia CF en het derde Ajax-doelpunt werd gemaakt door Donny van de Beek. Dilrosun en Van de Beek spreken elkaar nog regelmatig. 'Met Donny van de Beek heb ik wel contact, met hem het meest eigenlijk. Ik ben blij dat hij het zo goed doet', aldus Dilrosun, die tot slot de vraag krijgt wanneer we hem weer bij Ajax zien spelen. Hij moet erom lachen. 'Nog niet, daar denk ik nog niet over na, haha. Ik ben blij bij Hertha en doe er alles aan om deze lijn door te trekken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Het rijtje spelers dat we in de jeugd kwijt zijn geraakt aan de graaiclubs uit het buitenlands is echt te groot. Ik was lang voorstander van het nooit meer terughalen van deze spelers. Maar toen kwam er een klein zielig luizenclubje uit het Zuiden en die waren niet te beroerd om als een stel aasgieren deze jongens wel snel te contracteren. Nu denk ik dat we dit soort jongens misschien wel een tweede kans moeten geven, als het echt grote talenten zijn.
1 0
Chesterson93
He he, eindelijk. Je ziet wat het met Bergwijn en Malen doet. En dat je Promes “terughaalt” is ook eens lekker. Van mij mogen Redan en Dilrosun zeker teruggehaald worden. Familia-Castillo is ook, in mindere mate, een goede investering.
1 0
Ajax27
Niet mee eens, zal ik ook nooit goedkeuren. Jij zegt dus met andere woorden... Ajax, ga lekker spelers 8-10 jaar opleiden en er flink in investeren, verkoop ze dan voor een habbekrats om ze vervolgens voor flink veel geld terug te kopen? PSV heeft gewoon geluk gehad met die schijt Malen. Voor de meeste spelers zul je dan miljoenen moeten betalen... Dit terwijl je die speler gvd zelf opgeleid hebt.
0 0
FrankBeton
Mensah, wanneer fit ook graag
0 -1
Sanalologo
Castillo, Dilrosun, TFM, redan etc. Het liefst willen ze allemaal met hangende pootjes terug komen.
3 -1
Chesterson93
Niet waar.
0 0
WZAWZDB14
Ik volg hem niet echt, zou hij wat toevoegen als bijvoorbeeld neres en/of ziyech vertrekt?
0 0
Ajax#1900
Moet natuurlijk 30 miljoen kosten oid, daar kun je niet aan beginnen. Doet het goed in Duitsland. Ik z'n laatste 3 wedstrijden gescoord.
2 0
mvdk
Contract tot 2022, dus komende zomer loopt zijn contract nog maar 2 jaar door. Als Dilrosun moeilijk zou doen en geen nieuw contract tekent zal hij zeker geen 30 miljoen kosten.
0 0
Ajax#1900
Hoezo? 2 jaar contractsduur is toch prima? Er zijn zat spelers die voor die bedragen weg gaan bij vergelijkbare clubs.. Bovendien is Hertha net overgenomen door een miljardair die vast in de subtop wil gaan spelen.
1 -1
mvdk
Dat klopt, maar als hij moeilijk zou doen door niet bij te tekenen kan hij de club onder druk zetten. Dan moeten ze hem verkopen als ze nog een mooi bedrag willen. Een jaar later krijgen ze nog niet eens de helft.
0 0
JanTa
Voor sommige spelers geld nog steeds, eens een Ajacied altijd een Ajacied.
1 0
tyzinho
Behalve als ze op hun 16e bij een Engelse club met veel geld kunnen tekenen. Die jongen speelde op z'n 14e of 15e al in de A1 mee. Dus een verhaal over weinig vertrouwen etc. was het sowieso niet.
2 0
Afcagauke95
Lijkt niet erg te vinden om terug te komen, misschien voor volgend seizoen een leuke optie?
1 -2
willycicci
Laten we hopen dat volgend seizoen een speler als Lang die positie kan invullen. Met daarachter Bande, als die ooit nog gevonden word. Vind niet dat we een oud jeugdspeler moeten kopen als er op zijn positie nieuwe jeugdspelers zich aandienen. Geeft ook het verkeerde signaal af, als we allemaal moord en brand schreeuwen bij vertrek van een jeugdspeler maar die dan wel de voorkeur geven over de jeugd die blijft en goed presteert.
2 0
DrD3k
Kluivert Jr. is ook zo iemand.
Stel dat je hem terughaalt, dan kan dat op 2 manieren uitwerken en dat ligt eraan hoe je het opvat als mens.
Te vroeg weggegaan en met schaamrood op de wangen terugkeren.
Of, lekker zakken gevuld en Ajax geeft je tóch nog wel een kans.
Mens type 2 kan me al niet zo bekoren en tekenen over het algemeen ook bij bijv. Mino Raiola om zich zo snel mogelijk financieel onafhankelijk te spelen.
0 -1