Schuurs zag nut in wedstrijden bij Jong: 'Had ik nodig'

JesseTH, 08-10-2019 om 21:15, 4371 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Perr Schuurs heeft zich bij Ajax al behoorlijk ontwikkeld, zo vertelt hij tijdens het programma Bij Andy in de Auto op FOX Sports. Vorig seizoen trainde de verdediger al veel met Ajax 1, maar zijn wedstrijden speelde hij bij Jong Ajax. De jongeling zag het echter niet als iets negatiefs, hij had het naar eigen zeggen nodig.

'Fysiek, snelheid en kracht', somt hij zijn verbeterpunten sinds zijn komst op. 'Vooral het afgelopen seizoen. Nu je meer speelt, kun je het iets minder doen, omdat je ook moet rusten. Ik speelde mijn wedstrijden vorig seizoen bij Jong, omdat ik voor het eerste nog niet goed genoeg was. Vorig seizoen speelden ze Champions League en Matthijs en Daley haalde je niet zomaar uit elkaar. Daarom speelde ik mijn wedstrijden bij Jong en dat had ik wel nodig.'

Bij het eerste elftal van Ajax is Daley Blind iemand van wie hij heel erg veel kan leren. 'Hij is zo slim, niet normaal. Drie passes van tevoren weet hij al waar de bal gaat komen. Hij heeft écht kwaliteit. Je ziet hoe ver je kunt komen zonder dat je echt snelheid nodig hebt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Veltman wil volgend jaar wel weg denk ik. Doordat hij gebleven is komen er straks waarschijnlijk meer aansprekende clubs voor hem dan West Ham United. Dus das mooi voor hem en voor Ajax.

De opvolger, Schuurs, vind ik degelijk ogen. Vraag is nu: Ga je kansen voor hem creeren (Veltman wisselen/passeren)? of laat je hem wachten op zn kans?

Ohja en dan hebben we ook nog Alvarez. Schijnt n verdediger te zijn van origine.... maar ja, Blind is van origine ook stiekem middenvelder.
0 0
HStorm
Dus hij traint op snelheid maar merkt als laatst op dat net als bij Blind die snelheid niet nodig is?
0 -1
Rentokill
Ja? Heb je m op iets kunnen betrappen waarover je kan gaan mekkeren? Goed man!
0 0
kampioen0809
Wordt er van iedere uitspraak van hem bij AIDA een item geschreven?
0 0
FlyingDutchMan
De musical?
0 0