Blind over spreekkoren: 'Ik lach erom'

ThijsZwagerman, 06-10-2019 om 16:40, 17191 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind is erg blij met het niveau dat hij de laatste weken haalt. Met name aan de bal blinkt Blind bijna iedere wedstrijd uit met fantastische passes tussen de linies of over grote afstanden. De hoofdpersoon zelf blijft er nuchter onder.

Wel denkt hij dat zijn huidige, dominante rol in balbezit wellicht te maken kan hebben met het vertrek van Frenkie de Jong. De middenvelder van FC Barcelona was vorig seizoen in dat opzicht heel belangrijk voor Ajax, maar de verslaggever van Veronica Inside oppert dat De Jongs vertrek weleens de reden zou kunnen zijn voor het grote aandeel dat Blind tegenwoordig heeft in de Ajax-opbouw. ‘Als jongens weggaan, staan andere jongens op. Zo is het altijd geweest. Ik doe gewoon elke wedstrijd mijn best en dan zie ik wel wat er van komt’, zegt de verdediger daar zelf over.

Bij het Nederlands elftal komt Blind De Jong komende week weer tegen. Of het niveau bij Oranje hoger ligt dan bij Ajax, durft hij niet te zeggen. ‘Ik denk dat we bij Ajax een heel hoog niveau halen, ook als je ziet wat we presteren in de Champions League. Er is veel concurrentie op de trainingen, dus het niveau bij Ajax is zeker heel hoog. Bij het Nederlands elftal kom je de internationale top ook weer tegen op de trainingen en tijdens wedstrijden, dus ik kijk er gewoon heel erg naar uit om daar weer aan te sluiten. We zitten in een goede fase, dus hopelijk kunnen we die lijn doortrekken.’

Tot slot ging Blind ook nog kort in op de spreekkoren die de ADO Den Haag-supporters zondagmiddag tot hem richtten. ‘Ja, ik heb het gehoord. Maar daar moet je toch om lachen, of niet? Als ik me daar druk om moet gaan maken… Die mensen moeten bij zichzelf te rade gaan en ik lach erom. Ze moeten lekker roepen wat ze willen.’

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Frankkie
Ik snap Dayley niet.... Ik snap hem absoluut niet!!!
Want elke weldenkend mens kan hier NIET om lachen.......
Dayley zegt dit waarschijnlijk om de gemoederen rustig te houden, maar waarom...?
Waarom mag Dayley niet zeggen dat dit zo ontzettend laag is?
Waarom het ene moment voor kleine zieke kindjes een knuffel actie opzetten, om 2 weken later een klein kind een neukpartijk met zijn vader toe te wensen?

Waarom mag Dayley niet uiten dat hij woest is? Dat hij dit geen mensen kan noemen maar beesten? Waarom mag Dayley niet zeggen dat dit respectloos is naar alles wat er in deze mensheid bestaat? Waarom laat de KNVB dit aan zich voorbij gaan? Waarom geen wedstrijden van ADO - AJAX zonder supporters?? Als Marc en Edwin ballen hebben trekken ze al hun woorden weer in en stoppen ze met acties om WEL supporters bij deze wedstrijden te hebben.
Laat ze achter Dayley staan, en zeggen.
Sorry ADO jullie verdienen onze supporters niet, net als dat de hele voetbal wereld jullie supporters niet verdient!

Dayley wordt gewoon kwaad, zeg gewoon wat je denkt.
Zeg wat elke nieuwe vader zou zeggen, want heel vaderlijk Nederland denkt er namelijk hetzelfde van, en dus staan wij allemaal achter je!

Op de "vader" na die bij ADO op de tribune zaten, die hadden toen een voortplantingsverbod moeten krijgen.
0 -1
ETM
Ik snap het wel. Vrienden kunnen kwetsen. Mensen die je niet kent al een stuk minder. Mensen die volslagen malloten zijn al helemaal niet. (althans zo werkt dat bij mij)
Wat moet je met dat soort teksten? En zoals hieronder benoemd; boos worden is precies waar die malloten op hopen.

Niet Blind maar ADO moet ingrijpen. En als ADO niet ingrijpen wilt dan de KNVB.
3 0
GvanderK
Daley
0 0
b.hulshof
Ik begrijp werkelijk niet waarom de leiding van ado en de knvb/scheidsrechter de spreekkoren van gisteren accepteren. De scheids had de wedstrijd stil moeten leggen, en de leiding van ado had via de stadionspeaker moeten ingrijpen. Passende actie van de knvb zou zijn dat bij ado ajax volgend seizoen ook de vakken leeg blijven waar de spreekkoren vandaan kwamen. Verder is duidelijk dat het de enigste goede beslissing is om geen uit supporters toe te laten bij de wedstrijden tussen ajax en ado. Ook complimenten voor Ziyech en Blind hoe ze met de spreekkoren omgingen, ze stonden er nl ver boven.
0 0
AFCAsphere
Ik snap wel dat Daley zich hier niet om op gaat winden, want elke boze reactie die je er als speler zijnde op geeft zal die halve tammen uit Den Haag het gevoel geven alsof ze een gevoelige snaar hebben geraakt, dat hun gedrag zin heeft gehad.

Maar voor de KNVB is dit des te meer reden om strenger beleid te gaan voeren. Door dit soort volk niet te bestraffen blijft er een soort tokkie cultuur om de sport voetbal hangen. Je kunt wel zeggen dat ‘het toch maar woorden zijn’, maar dit soort stumperds zoeken met hun gedrag elke keer het randje op en gaan er dan vaak over. Herinneren jullie nog dat er door hen apengeluiden werden gemaakt toen Bazoer aan de bal was? Er werden zover bekend geen straffen uitgedeeld, alleen een bloemetje en excuses van een aantal supporters die het gedrag afkeurden. Nu komen ze weer met iets nieuws waarmee ze het gemiddelde IQ nog verder omlaag brengen.

Treed er tegen op, laat supportersvakken meerdere wedstrijden leeg, in het ergste val kun je denken aan punten in mindering brengen. Je kunt niet met het argument komen dat ‘de goeden onder de slechten zullen lijden’. Als ze bestraft worden zullen ze op een gegeven moment wel inzien dat ze elkaar moeten corrigeren wanneer er een aantal over de schreef dreigen te gaan.
2 0
stefanwillem
Echt jammer dat die vonkenregen die hele stinkstad niet in de as heeft gelegd. Zou het land van opknappen.
1 -2
OuweDibbes
Had inderdaad een mooi begin geweest van het nieuwe jaar. Nu maar hopen dat die boeren uit het strontgat degraderen dit jaar.
0 0
JariHeijden
Nu doe je dus eigenlijk hetzelfde als die supporters van ADO tijdens de wedstrijd.
1 0
stefanwillem
Heb je de teksten gehoord? De wereld is een stuk beter af zonder zulke onderkruipsels.
0 0
GvanderK
Eigenlijk moeten die gasten met hun poffertjeskop vol op de buis zodat iedereen kan zien hoe zielig ze zijn. Zeg maar dag tegen je baan, of uitkering. Goed dat Daley zich niet gek laat maken door een stel eencellige.
2 0
The
Wel leuk dat ze steeds de naam ten Hag scandeerden.
0 0
ElPistolero9
Iemand die gehoord heeft wat de tekst was?
0 0
DeWijsneus
'Daar boven op die berg,
Daar staat Daley Blind
En als ze dan van huis is
Dan doet ‘ie het met zn kind’
0 0
ram
Ik hoorde "Ziyech, je moeder is een kech". Maar wat zongen ze over Daley?
0 0
Chesterson93
“Daley Blind neukt een kind”
1 0
GotnohairWedontcare
Ik kan mij voorstellen dat hij daar alleen om kan lachen. Wat een niveau.
0 0
ram
Damn...
0 0
Radie125
Schuim op de mondjes raar volk volgende keer weer knuffels gooien zullen ze weten wat die kinderen mankeert ..... wat een triest volk.
6 0
Sirius666
Snap je. Dat volk heeft geeneens een iq.
1 0
Schip
ADO publiek is echt om je kapot voor te schamen als stad.
4 0
off
Eerst actie voeren, en dan spullen gooien naar fest die op de grond ligt en spreekkoren. Slim..
1 0
Thaschja
In Den haag ligt zeker E KU erg laag , zit daar regering ook niet.
0 -5
The
E KU?
0 0
stopperspil
Wegkijkende stokdoof clubbestuur, arbitrage en KNVB
4 0
Beffie
Daar in Zuid Holland ligt het gemiddelde IQ en fatsoen nu eenmaal zwaar onder elk denkbaar niveau. Laat dat Den Haag maar lekker degraderen en die havenslaven zijn vandaag gelukkig weer met hun NEUZEN op de feiten gedrukt.
22 -6
Japievanopdehoe
Hahaha pannenkoek die je bent. Wijzen met de vinger, maar zelf doodleuk hetzelfde gedrag vertonen. 'Havenslaven'. Ja, nee, is helemaal normaal ook. Maar gelukkig ben je zelf onaantastbaar in je perfectie, dus je zal wel weer met een kutantwoord komen. Want wijzen kunnen wel allemaal heel goed!
0 -2
Gecko
Trieste reactie
4 -14
Siemmie
Is niks anders dan de waarheid. Feyenoord en Ado hebben veruit het trieste supportersvolk van Nederland, en dat zeg ik niet omdat ik Ajacied ben.
5 -1
GotnohairWedontcare
Aldus ‘beffie’ het absolute toonbeeld van fatsoen en intellect.
4 -4
Ajax meister
Hmmz, ik woon in zuid holland. Ben ik nu dom!
3 0
ram
100% mafkees...
1 -1
Siemmie
Het 'gemiddelde' IQ hè :) Dus jij kan in Zuid-Holland wonen en zo slim zijn als Einstein.
3 -2
Ajax meister
Ahh scherp.
0 0
AlexIbarra
Elke Ado-supporter die ooit nog 'kk' zegt moet eens goed naar hun veld kijken.

Een vd weinige dingen in de wereld waar die term goed bij past.
3 0
Japievanopdehoe
Hoe spreek je 'kk' uit?
0 0
EricAjax1
Goeie reactie. Je gaat het helaas toch nooit veranderen..
2 0