Van Axel Dongen: 'Dat mag geen excuus zijn'

SJvanveen, 05-10-2019 om 22:48, 11886 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Amourricho van Axel Dongen had zaterdag een debuut om niet snel te vergeten. De buitenspeler maakte zijn eerste minuten in Ajax Onder-17 en scoorde gelijk twee keer. Tegenover Ajax TV blikte hij terug op zijn memorabele jeugdwedstrijd.

De buitenspeler kampte vorig seizoen met blessures en begon deze voetbaljaargang in Onder-16. Na een aantal goede wedstrijden werd hij zaterdag overgeheveld en met succes: Van Axel Dongen liet zich zien en was bij drie goals direct betrokken. 'Ik ben pas een weekje vijftien, maar dat mag geen excuus zijn', laat de aanvaller weten. 

'Als je goede inzet toont, dan komt alles vanzelf. Het is mooi om twee goals te maken en een assist te geven', gaat van Axel Dongen verder, die na zijn fraaie tweede goal zijn moeder omhelsde. 'Mijn moeder is er altijd geweest, ook in lastige tijden, vooral vorig seizoen. Dit is mijn cadeau terug naar haar', sluit hij af. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MK77
Dat wordt een mooi moment de eerste keer dat hij scoort in de Arena. De stadionspeaker gaat helemaal los op die prachtige naam!
1 0
Sterretje73
Mooi ! En nu doorpakken kereltje !
2 0