Zes Ajacieden opgeroepen voor Oranje O17

ArthurV, 30-09-2019 om 21:00, 4209 views, OnsOranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mischa Visser heeft 21 namen geselecteerd voor het EK-kwalificatietoernooi van Oranje O17 in Uden en Venray. Het Nederlands elftal neemt het daar op tegen de leeftijdsgenoten van Kosovo (9 oktober), Wales (12 oktober) en Slovenië (15 oktober).

Namens Ajax maken Dani van den Heuvel, Ar'jany Martha, Julius Dirksen, Kian Fitz-Jim, Rio Hillen en Youri Baas deel uit van de selectie. Ook oud-Ajacied Solomon Bonnah - die eerder deze maand bekendmaakte zijn carrière te vervolgen bij RB Leipzig - is van de partij.

Oranje O17 is niet het enige team waarin spelers van Ajax zijn opgeroepen. Zo maakte OnsOranje afgelopen woensdag bekend dat er ook bij de O18 (tien Ajacieden), de O19 (zes Ajacieden) en de O20 (twee Ajacieden) de nodige Ajax-jeugd op de voorlopige lijst staat.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DUDE92
Van dit lijstje verwacht ik alleen van Fitz-Jim écht wat, en misschien van Dirksen en Hillen. Als je dat vergelijkt met afgelopen wk o17 is dat wel erg matig. Hopen dat er nog laatbloeiers tussen zitten.
1 0
wolterx
3 van die spelers zitten bij u18, dat helpt niet mee in dit geval.
0 0
DUDE92
Klopt, en natuurlijk Rasmussen als Niet-Nederlander. Als je het zo bekijkt valt het qua leeftijdsklasse bij Ajax heel erg mee inderdaad.
0 0